BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

101-110 of 255

  • 10 prednosti ranog buđenja

    Gotovo da nema osobe koja bar u jednom trenutku svog života nije imala problem sa buđenjem. Ali, da li ste se ikada zapitali zašto postoji toliko mnogo ranoranilaca, koji su puni energije u ranim jutarnjim satima? Odgovor leži u brojnim prednostima ranog buđenja...  

  • 10 razloga zašto je san važan

    Ne možete da se naspavate? Ne brinite, niste jedini! Nedostatak sna zbog brzog načina života i prevelikog broja obaveza postaje ozbiljan broblem sve većeg broja ljudi. To može imati vrlo štetne posledice. Vreme je da počnete dovoljno da spavate - pokušaćemo da Vas nagovorimo sledećim razlozima…

  • 10 vrsta hrane koje nas drže budnim uveče

    Da li često imate problem sa nesanicom? Nije Vam jasno kako i zašto – umorni ste, kasno je, niste zabrinuti, a i dalje ne možete da zaspite. Da li znate da možda imate problem da zaspite zbog hrane koju ste pojeli pre toga? Neke vrste hrane su poznate kao ozbiljan neprijatelj snu. Kako biste izbegli ovakve situacije, saznajte koje namirnice bi trebalo da izbegavate.

  • 10 zanimljivih činjenica o snovima

    Otkrivamo nove i zanimljive činjenice o snovima. Saznajte više o tome da li sanjamo u boji, kakve snove sanjaju žene, muškarci, a kakve deca, da li možemo u isto vreme da hrčemo i da sanjamo i od čega zavisi kvalitet sna.

  • 25 činjenica o snu

    Postoje brojni razlozi zašto provodimo dosta vremena spavajući. Dobar san nam je potreban i bez njega ne možemo da funkcionišemo.U čast onoga što nam je preko potrebno koliko vazduh, voda i hrana, rešili smo da Vam predstavimo nekoliko činjenica kojih o tome verovatno ne znate!

  • 25 činjenica o spavanju

    Zašto spavamo? Da, pitanje zvuči potpuno suvišno, a odgovor je očigledan, ali prava istina je da naučnici još uvek nisu sasvim sigurni zbog čega spavamo. Tokom proteklih nekoliko decenija...

  • 5 načina da brže zaspite

    Nedostatak ili loš kvalitet sna je doveden u vezu sa tim kako ćete se osećati i funkcionisati tokom svakodnevnih obaveza, čak i u vezu sa osećanjima neprijateljstva, depresije i besa, ali i sa povećanjem rizika od pojave dijabetesa i srčanih bolesti. Evo i pravih načina kojima ćete doći do neophodnog Vam sna.

  • 5 zabluda o spavanju

    Mnogo je dokazanih činjenica o spavanju u snu i mnogi veruju da one odgovaraju svima sem njih. Istina je da je našem telu potrebno mnogo sna, ali je i vrlo prilagodljivo okolnostima. Predstavljamo vam 5 mitova o spavanju za koje mnogi misle da ne uključije njih, ali ih svakako ne bi trebalo ignorisati.

  • 6 Koraka za miran san

    Ako se i uprkos dovoljno prospavanih sati budite ujutro umorni i noću se okrećete u kreveru, morate da preduzmete oderđene mere.

  • 6 saveta da se oslobodite bola u leđima

    Na koji način dušek utiče na kvalitet sna ukoliko imate problem sa bolom u leđima? Koji dušek i jastuk su najbolji izbor za ovu vrstu problema? Na šta bi trebalo posebno da obrate pažnju kako bi svoj san učinili što prijatnijim? Mi Vam otkrivamo...