BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Dobar noćni san

DORMEO

DORMEO® je ekspertska marka rešenja za dom i spavanje i stvara harmoniju spavanja zahvaljujući proizvodima koje nudimo. Naša priča počela je davne 2002. jednim dušekom od pene.

Danas DORMEO® brend nudi niz visokokvalitetnih proizvoda za spavanje i život: dušeke, prostirke, jastuke, prekrivače, posteljine, predmete za dnevnu sobu, dodatke za kupatilo i ekspert je za spavanje sa preko 300 proizvoda u portfoliu. DORMEO® brend pruža dobar san preko od 12 miliona ljudi u Evropi i prisutan je u 40 zemalja širom sveta.

Vodimo računa da nudimo najbolji kvalitet i zato svoje proizvode testiramo u nezavisnim institutima i laboratorijama, koji su vodeći na svom polju širom sveta. Inovativne tehnologije i kvalitetni materijali koji se koriste u proizvodima DORMEO® pružaju optimalnu udobnost i osiguravaju zdravo spavanje.

KLIKNITE OVDE DA POSETITE DORMEO INTERNET PRODAVNICU

Kuvam. Uživam. Svaki dan!

DELIMANO - od 2010

DELIMANO® je jedan od najprepoznatljivijih brendova kuhinjskog posuđa na tržištu 21 zemlje i jedan od najbrže rastućih brendova Studio Moderna, sa više od 7,3 miliona zadovoljnih korisnika koji to dokazuju. Trudimo se da svojim kupcima ponudimo najbolje materijale, inovativna rešenja, izvanredne performanse i moderan dizajn.

Brend DELIMANO® donosi inovativni asortiman vrhunskog kuhinjskog posuđa dizajniranog da pruži zdravo, ukusno i prijatno iskustvo kuvanja. Podstiče strast za kuvanjem i zabavu u kuhinji. Brend DELIMANO® inspiriše i podstiče vašu kreativnost tako da vreme provedeno u kuhinji postaje slavlje. Brend DELIMANO® nudi i male kuhinjske uređaje, posuđe, dodatke, escajg i pribor.

KLIKNITE OVDE DA POSETITE DELIMANO INTERNET PRODAVNICU

TV-kupovina

TOP SHOP - od 1996

Brend TOP SHOP® nudi inovativne proizvode iz različitih kategorija. Njegova misija je da olakša svakodnevne rutinske zadatke, nudeći kreativne, ali istovremeno i jednostavne proizvode i rešenja.

KLIKNITE OVDE DA POSETITE TOP SHOP INTERNET PRODAVNICU

Mi verujemo ...

... da svaka osoba zaslužuje pristojan život. Mi verujemo da bi svako dete trebalo da ide na odmor i da svako veče treba da ima večeru na svom tanjiru.

Mi verujemo da je priroda naš najbolji prijatelji naše najveće blago. Mi verujemo u opšte dobro u ljudima …

I zato smo uložili toliko truda i resursa u stvaranje boljeg sveta.

Društvena odgovornost

U MOEX d.o.o. razumemo i da smo deo zajednice. Stoga, imamo i obavezu da pružimo ruku pomoći - gladnoj deci, usamljenim starijima, porodimca koje su potrebite, žrtvama prirodnih katastrofa … Mi se uključujemo u različita humanitarna zbivanja kako bismo spasili najranjivije i najugroženije socijalne kategorije.

Takođe, kao poslodavac, verujemo u čvrste vrednosti, zdravu radnu okolinu i u upravu koja promoviše, sposobnost i volju svake osobe.

Ekološka odgovornost - umanjivanje našeg uticaja na životnu sredinu

Izdašnost zemlje nije neiscrpiva. Svako bi trebao biti svestan te činjenice - i mi u Studio Moderni obraćamo posebnu pažnju na to u svakom segmentu svog posla. Mi znamo da je naš uticaj malen, ali takođe verujemo da je svaki korak bitan.

Mi vredno radimo da osmislimo bolje, obnovljive materijale za Dormeo i Delimano proizvode, investirali smo u prevozno sredstvo koje je ekološki podobno za prirodu sa Bigfish sklopivim biciklom i uvek smo tu kada društvu treba naš doprinos. I na kraju, ali ni najmanje važno, ekološki načina života je takođe dobrodošao u naše kancelarije.

Proizvodi u skladu sa ekološkim standardima

 • Ekološki materijali podložni reciklaži

  Svaki Dormeo proizvod je u potpunosti proizveden od materijala koji podležu procesu reciklaže. Mi brinemo o prirodi.

 • Ceramica® ekološki materijal u Vašoj kuhinji

  Delimano keramičko posuđe napravljeno je od gline, materijala iz prirode, koji je neškodljiv po nas i našu planetu.

 • Dodir prirode u Vašem domu

  Neki Dormeo proizvodi su napravljeni od prirodnih materijala, poput Eukaliptusa, Bambusa i Aloe Vere.

 • Rešenja koja štede energiju

  Mnogi naši proizvodi, poput Delimano česme, pomažu u uštedi energije, a time i brizi o prirodnoj sredini.

Ekološka odgovornost u našim kancelarijama

 • Sortiranje otpada

  Odnos prema otpatcima je vrlo bitan deo našeg svakodnevnog posla. Skoro sav kancelarijski otpad se nosi na reciklažu. Takođe, prestali smo sa korišćenjem šolja za kafu za jednokratnu upotrebu.

 • Filtrirana voda iz česme

  Ohrabrujemo naše zaposlene da piju vodu iz česme i stoga smo ugradili filtere koji obezbeđuju zdraviju vodu boljeg ukusa. Ne odobravamo upotrebu aparata za vodu.

 • Energetska efikasnost

  U našim kancelarijama, svaki sto je opremljen sa svetlima koja štede energiju i senzorima koji tokom dana podešavaju količinu osvetljenosti.

 • Ekološki podobni pokloni

  Mi smo voljni da delimo naš eko entuzijazam, naročito kada su u pitanju deca. Naši Božićni pokloni su uvek napravljeni od prirodnih materijala koji se recikliraju.

Pa, to smo mi

Ovo je naša priča. Priča o onome što radimo, šta nas tera napred i kako to doprinosimo i vraćamo društvu. Ništa od ovoga ne bi postojalo da nije Vas. Vi ste razlog zbog kog ustajemu ujutru iz kreveta i na tome želimo da Vam se zahvalimo.

I zato - hvala Vam što ste deo naše priče. Mi se iskreno nadamo da smo Vam bili od pomoći i da ćemo biti u mogućnosti da u Vaš život uvedemo još sjajnih proizvoda.