BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

1-10 of 130

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 13
 • Kako se kojem znaku horoskopa dopadate?

  Lavu. Škorpiji. Strelcu. Jarcu. Ili... ma shvatate šta želimo reći, za ne? Evo kako da znate da li se dopadate muškarcu ili ne na osnovu njegov horoskopskog znaka...

 • Šta Vam je zapisano u zvezdama za 2020?

  2020-ta je stigla! Pitate se šta vas čeka? Da li će to biti najbolja godina Vašeg života? Možda najgora? Ili možda nešto između? Hajde da pogledamo šta zvezde otkrivaju o Vašem ljubavnom životu, poslovima, novcu, prijateljima, zdravlju i još mnogo toga!

 • 8 parova zodijaka koji se vrlo retko svađaju

  Da li se često svađate sa partnerom ili je između vas uglavnom mirno more? Ako se radi o ovom drugom, vrlo je moguće da ste Vi i Vaša značajnija polovina među parovima horoskopskih znakova koji se retko svađaju u vezi, jer jedno drugo uravnotežuju.

  Evo i 8 idealnih parova po horoskopu... 

 • Zašto bi trebalo da se viđate sa ljudima drugačijeg horoskopskog znaka

  Suprotnosti se privlače, ili bar tako kažu. Svako ko se viđao sa totalno suprotnim znakom zna da je potrebno neko vreme da stvari profunkcionišu. Zodijak ima kosmičke parove koje naziva polaritetima, što znači da se radi o dva znaka koji se nalaze direktno naspram na elipsi i koji su tačno šest znakova udaljeni jedno od drugog. 

  Bilo da se radi o velikom prijateljstvu, braku ili uzavrelom seksu na jednu noć, definitivno postoji nešto zapisano u zvezdama što omogućuje suprotnim vibrama da se privlače.

 • Šta to jesen 2019. donosi u Vaš život?

  Nekoliko dana ili nedelja kiše – to je sigurno. Ali šta još? Da li imate čemu da se radujete ove jeseni? Da li će Vam ljubavni život procvetati? Da li će Vam finansije biti bolje? Možda gore? Pronađite odgovore na ova pitanja (i mnoga druga) dole...

 • Ko su najveće varalice među horoskopskim znacima?

  Plašite se da Vas partner vara? Pre nego što tajno počnete čitati njegove/njene poruke, pratiti ga/je ili direktno iznesete ono što Vas muči, možda bi trebalo da proverite kolika je uopšte verovatnoća da ste iznevereni na osnovu njegovog/njenog horoskopskog znaka.

 • Horoskop avgust 2019.

  Dragi lavovi, ovo je vaš mesec! Iskoristite najviše što možete iz njega, proslavite rođendan u dobrom raspoloženju i pogledajte kako su vam zvedze naklonjene.

 • Horoskop za jun 2019.

  Pogledajte zvezdana predviđanja za juni. Blizancima želimo sve najlepše u njihovom mesecu, a ostalim znacima da što lepše provedu ostatak leta!

  Evo šta Vas očekuje ovog meseca....

 • Horoskop za maj 2019.

  Saznajte šta su Vam novo zvedze pripremile za maj - očekuju li Vas nova iznenađenja u ljubavi, preokret na poslovnom planu, da li će Vas pratiti dobro zdravlje? I, naravno, srećan rođendan svim Bikovima i Blizancima koji slave u maju!

 • Zvezde znaju šta Vas očekuje ovog proleća

  Priroda se budi, ptičice cvrkuću, dani postaju sve topliji... Proleće je stiglo! Šta Vam je zapisano u zvezdama? Da li ćete se i Vi u ovom periodu "razbuditi" posle zimskog sna?

  Saznajte...