BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

1-10 of 567

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 57
 • Zašto ne možete dobro da spavate kada se krećete?

  Učinite kretanje manje stresnim planiranjem i dobrim spavanjem. Pravi dušek će učiniti vaš prelazak u novi dom mnogo lakšim.
 • 13 super saveta za odvikavanje od pušenja

  Pronađite svoj motiv Da biste bili motivisani, potreban vam je snažan, lični razlog da odustanete. To može biti da zaštitite svoju porodicu od pasivnog pušenja. Ili smanjite šanse za dobijanje raka pluća ili bolesti srca. Ili da izgledate i osećate se mlađe. Izaberite razlog koji je dovoljno jak da nadmaši želju da zapalite sledeću cigaretu.
 • 7 načina da se izborite sa negativnim mislima

  Većina nas provodi mnogo vremena u sopstvenom umu – brinući o budućnosti, ponavljajući događaje iz prošlosti i generalno fokusirajući se na delove života koji nas ostavljaju nezadovoljnim. Iako su uobičajene, negativne ili neželjene misli mogu da vas spreče da uživate u iskustvima, da vam odvrate pažnju od fokusiranja na ono što je važno i da vam iscrpe energiju. Oni takođe mogu učiniti da se osećate anksiozno i depresivno.
 • 10 brzih načina da osvežite svoju spavaću sobu

  Za Vas imamo 10 brzih promena koje možete napraviti kako biste osvežili svoju spavaću sobu. Uključili smo besplatna, jeftina i srednja rešenja tako da nema izgovora.
 • 7 saveta kako da odložite letnju garderobu

  Čuvanje sezonske odeće može izgledati kao jednostavan zadatak - samo je bacite u kutiju za odlaganje i provedite dan, zar ne?
 • Neverovatno rešenje za nesanicu

  Nesanica ili nemogućnost spavanja, se manifestuje tako što osobe koje imaju obaj problem teško utonu u san noću ili ne mogu dauspostave miran san i neprekidno da spavaju. Nesanica takođe takođe ostava posledice i tokom dana kroz dnevnu pospanost i osećaj anksioznosti, razdražljivosti, zaboravnost ili nemogućnost da se skoncentrišete.

 • 20 načina da učinite svoj dom ekološkim

  Dok mnogi ljudi povezuju zeleno sa nezgodnim i skupim promenama u načinu života, zapravo postoji nekoliko jeftinih i lakih prilagođavanja koje možete napraviti u kući da biste značajno smanjili svoj “ugljenični otisak”.

 • 5 koraka blagostanja

  Dokazi sugerišu da postoji 5 koraka koje možete preduzeti da biste poboljšali svoje mentalno zdravlje i blagostanje, a to su povezivanje, budite aktivni, obratite pažnju, nastavite da učite i dajte.

 • 10 najzdravijih namirnica na svetu

  Zdrava ishrana očigledno ima mnogo pozitivnih uticaja na telo i um. Kada se dobro hranimo, osećamo se dobro zbog toga, a kada se osećamo dobro, mnogo smo srećniji i produktivniji.

 • 3 načina meditacije za bolji san

  Ako imate problema da zaspite noću, niste sami. Oko 35 do 50 procenata odraslih osoba širom sveta redovno ima simptome nesanice.