BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Prostirke

PROSTIRKE

Dodajte udobnost sofi, kauču ili starijem ležaju i uživajte ponovo u okrepljujućem i mirnom snu!

Sortiraj po Filtriraj po

12 Proizvod(a)

Zatvori

12 Proizvod(a)

Zatvori

Prostirke i naddušeci Dormeo

Često je prostirka baš ono malo što nam je potrebno da imamo savršeno mesto za spavanje. Bilo da je reč o dotrajalom ili neudobnom krevetu, kauču, pomoćnom ležaju, iznenadnim gostima ili putovanju - Dormeo prostirke su tačka na i!


Ne tražite alternativne načine da razmekšate, učvrstite ili poravnate svoj ležaj - prostirka je jednostavno, brzo i efikasno rešenje.


Dormeo vam predstavlja širok asortiman prostirki visine od 3 do 7 cm. Bez obzira da li želite samo da osvežite svoj stari ležaj ili da prespavate u prirodi, uvek ćete imati savršeno udobnu i kvalitetnu podlogu.


Dormeo naddušeci dolaze u čak 11 dimenzija, te su pogodni i za singl i za double krevete. Vrlo lako možete obezbediti dodatnu udobnost spavanja celoj porodici!


Za sve one koji se svako jutro bude sa bolom u leđima zbog loše podloge za spavanje, prostirka je idealno rešenje. Pruža anatomsku podršku celom telu, sa posebnim akcentom na tačke pritiska (glavu, ramena i bokove).


Udobnost je svakom od nas prioritet, zato u jezgru prostirke postoji poseban sloj memorijske pene koja reaguje na temperaturu tela i oblikuje se baš prema vašim konturama. Takođe, memorijska pena obezbeđuje i kompaktnost, kao i čvrstinu, tako da nema bojazni od “upadanja” u ležaj.


Za posebno probirljive, Dormeo nudi i luks prostirku čije jezgro je napravljeno od džepičastih opruga, koje predstavljaju zamenu za metalne opruge, ali nude mongo veću udobnost i bolju potporu telu. Sa druge strane, omogućavaju slobodnu cirkulaciju vazduha tokom cele noći te je spavanje neverovatno osvežvajuće i prijatno.


Navlaka se lako skida i može se prati u veš-mašini, a posebno je tretirana zaštitom koja odbija grinje i sprečava razmnožavanje bakterija – pa se Dormeo prostirke posebno preporučuju i onima koji imaju problem sa alegijom na prašinu i astmom.


Takođe navlake nekih prostirki su posebno obogaćene esencijom Aloe Vere ili zelenog čaja, koji imaju umirujuće dejstvo i pomažu boljem spavanju.


Jednostavno ih je postaviti, ali i odložiti bilo gde. Dormeo prostirka se samo urola i skloni na bilo koji manji prostor.


Ne propustite priliku da spavate zdravo i udobno.