BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

251-255 of 255

  • Knjige koje je najbolje čitati pred spavanje

    Kada pokušavate da se opustite ili da zaboravite na dan, čitanje knjige pre spavanje je bolje za Vaš mozak od gledanja TV-a ili igranja sa pametnim telefonom. Čitate li iz zabave ili da biste nešto naučili, ono što čitate pred spavanje je daleko lepše i ostaje duže iz Vas. Najbolja knjiga za čitanje pred spavanje je laka i prijatna, te Vas šalje u zemlju snova koja je ispunjena srećom i mirom.
  • Mogu li Vam ortopedski i ergonomski dušeci pomoći da se rešite bola u leđima?

    Bolovi u leđima su čest problem današnjice i teško je pronaći osoba koja se ne nosi sa ovim problemom makar povremeno. Dok su mnogi od razloga za bolove u leđima malo kompleksniji, kao što su stres, previše sedenja i nedostatak fizičke aktivnosti i stoga se ne mogu brzo ni ukloniti, posotji nešto što možete da uradite već sada kako biste ublažili bolove u leđima: nabavite dobar dušek!
  • Pravilnik Dormeo nagradnog konkursa

    ODLUKU O ORGANIZACIJI KONKURSA „ STOP NEISPAVANOSTI“

    Opšti uslovi

    Organizator

    Organizator konkursa pod nazivom “STOP NEISPAVANOSTI” je Studio-Moderna d.o.o. Novi Sad.

    Da biste učestvovali na navedenom konkursu morate se saglasiti sa ovim Opštim uslovima i uslovima za učešće (“Pravila”). Učešće nije uslovljeno kupovinom bilo kog proizvoda.

    Ova pravila će, za vreme trajanja konkursa, biti objavljena online na www.dormeo.rs stranici. Pravila se u svakom trenutku mogu zatražiti i od Organizatora, podnošenjem zahteva na E-MAIL ili pozivom na TELEFONSKI BROJ. Organizator zadržava pravo izmene ovih pravila u svakom momentu trajanja konkursa.

  • Rešite se nesanice izazvane stresom

    Stres je nezaobilazan deo našega života, naročito jeseni, kada smo zatrpani novim obavezama na poslu ili u školi. Vraćanje u uobičajenu radnu rutinu nakon opuštajućeg letnjeg odmora može biti vrlo stresno, zar ne? Postoje načini kako pobediti stres - nudimo vam 8 jednostavnih načina koje će vaše noći učiniti bezbrižnim.
  • Zašto deca nekad ne žele da idu spavanje?

    Da li se sećate koliko je bilo teško Vašim roditeljima da Vas nagovore da idete na spavanje? Tada je to Vama bilo zabavno – ali sada kada to rade Vaše deca nije ni malo interesantno, zar ne? Uz ovih 5 saveta stvari će biti jednostavnije.