BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

91-100 of 255

  • 3 saveta koja će Vam poboljšati spavanje

    Problemi sa snom su nešto što nas većina shvata olako – sve dok se i nama ne dese. Ukoliko ne spavate dovoljno, to je nešto što utiče na sve delove Vašeg života: Vaše opšte stanje, karijeru, vezu i zdravlje. Promena kvaliteta sna može biti laka ako se pridržavate sledećih saveta.

  • Praktični saveti za osvetljenje spavaće sobe

    Bez obzira da li je Vaša spavaća soba mala ili velika i prostrana, u njoj, verovatno, provodite vreme i kada ne spavate: opuštate se, razmišljate, razmenjujete nežnosti sa partnerom... Za dobru atmosferu spavaće sobe, bitnu ulogu ima osvetljenje. Suviše mračne sobe su idealne za spavanje, ali ne toliko i za druge aktivnosti.

    Predstavljamo Vam 10 saveta koji će Vam pomoći da odaberete najbolju rasvetu za sobu i stvorite pozitivnu energiju za sve aktivnosti.

  • Učinite zimske noći toplijim i prijatnijim

    Da, da, svi znamo da zima može da bude romantična i idilična. Klinci je obožavaju zbog snega, donosi nam puno prazničnih dana poput Nove godine, Božića i raznih drugih slavlja. Ali da li mora da bude tako strašno hladno?

    Možda ovu zimu možemo da učinimo makar malo prijatnijom uz pomoć sledećih saveta o tome kako da Vam bude toplo tokom dugih, hladnih zimskih noći …

  • 8 stvari koje sigurno ne znate o krevetima

    Iako provodimo dobar deo života spavajući, sigurno postoje neke stvari koje nikad niste čuli o krevetima. Ako želite da bolje upoznate jedan od važnijih delova svog života, nastavite sa čitanjem.

  • Dormeo spavalice - najlepše iskustvo 2015.

    Dragi čitaoci, kao što znate, retko sa vama delimo detalje posla koji radimo… Ipak, napravićemo izuzetak ovaj put i podeliti sa svima najlepši izazov i iskustvo koje je naš tim ikada imao. Zahvalni smo što smo imali sreće da nam poslovna 2015. donese projekat Dormeo Spavalice i sa njim mnoštvo osmeha i ljubavi.

  • 9 saveta da brže zaspite kada ste prehlađeni

    Kalendarski, zima još uvek nije stigla, ali je sezona prehlada već tu. I kao da neprekidno šmrckanje i nedostatak energije nisu dovoljni, već se u toj situaciji javlja i problem sa snom. Pročitajte ovih 9 saveta i verovatno ćete lakše zaspati, uprkos tome što ste prehlađeni.

  • 10 istorijskih činjenica o snu koje sigurno ne znate

    Saznajte sve o snovima - kako se na njih gledalo kroz vreme, istoriju, verovanja i umetnost. Snovi su imali veliku ulogu u životima starih naroda, smatrani su "spavanjem duše", porukama od bogova, a njihovo tumačenje je bilo često veoma važno. Snovi su često služili i kao inspiracija za mnoge knjige i filmove.

  • 10 jutarnjih rituala za svežinu uma

    Budite se svako jutro pomućene svesti i ne možete da razmišljate bistro dok se ne sasvim ne razbudite... Međutim, jutro je jedno od najboljih doba dana kada možete da unapredite svoje mentalne sposobnosti. Nekoliko jednostavnih i novih navika će Vam pomoći da bolje iskoristite jutarnje časove.

  • 10 mitova o spavanju

    Mnogo ljudi ima čvrsta ebeđenja i vrlo pogrešna shvatanja po pitanju psavanja i sna ili nedostatka istog. Većina ovakvih shvatanja formirana su životom u neispavanom postindustrijskom društvu…

  • 10 načina da lakše zaspite

    Vreme koje provedemo spavajući je vreme koje je dobro utrošeno, jer će nam ono pružiti dovoljno snage da se sutra izborimo sa svim našim obavezama. Imajte na umu da dobar noćni san počinje dobrim uspavljivanjem.