Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Spavanje i san

1-10 of 234

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24
 • Dormeo prostirka koju preporučuju naše zvezde

  Dormeo prostirka koju preporučuju naše zvezde

  Dormeo brend ima u svojoj ponudi širok asortiman proizvoda za spavanje, a sada smo predstavili i svoju novu prostirku po ekstra ceni. Pod sloganom “Udobnost koja uspavljuje” imali smo privilegiju da prostirku prezentujemo i nekim od naših najvećih zvezda: Goci Tržan, Tijani Dapčević, Rambu Amadeusu, Ani Kokić, Seki Aleksić i drugima. Svi su bili oduševljeni i svoje utiske podelili sa nama na Instagramu.

  Pročitaj više 
 • Sanjate li kako Vam zubi ispadaju? Evo i šta to predstavlja

  Sanjate li kako Vam zubi ispadaju? Evo i šta to predstavlja

  Da li često sanjate kako Vam zubi ispadaju? Ako je tako, možda ste se baš i zapitali šta to može značiti. Koliko god fascinantni snovi umeju biti, nemaju uvek tako očigledno značenje.

  Pročitaj više 
 • Brže utonite u san već večeras uz ovih 12 saveta

  Brže utonite u san već večeras uz ovih 12 saveta

  Iako neki ljudi zaspu trenutka pošto im glava padne na jastuk, mnogi sa nemirom zure u plafon satima. Ispratite ove smernice i brže ćete zaspati i duže spavati.

  Pročitaj više 
 • Čist krevet - dobar san

  Čist krevet - dobar san

  U Dormeo omogućava da proizvodi za spavanje u Vaš dom stignu u besprekornom stanju. Kako su naši proizvodi dizajnirani tako da Vam obezbde najbolji san, to takođe znači da su oni maksimalno 'opremljeni' kako bi pružili i garantovali higijensko okruženje za spavanje.  

  Pročitaj više 
 • Dremati ili ne dremati: 5 saveta

  Dremati ili ne dremati: 5 saveta

  Dremanje deluje kao tako naivna stvar, zar ne? Pa, ono to zapravo nije. Istraživači su doveli u vezi dremanje sa kardiovaskularnim bolestima, Alchajmerovom bolesti i prevremenom smrti – ali nisu sve dremke potencijalno opasne. Evo kako da učinite Vaše dremke prijatnijima, zdravijima i produktivnijima.

  Pročitaj više 
 • Najtraženiji posao u Srbiji

  Najtraženiji posao u Srbiji

  Ponovo je otvoren konkurs za Dormeo spavača. Plata je 100.000 dinara, a radi se samo 1 dan! 

  Pročitaj više 
 • Ćebe koje efikasno rešava nesanicu i stres

  Ćebe koje efikasno rešava nesanicu i stres

  Da li i vi imate problem sa nesanicom, sindromom nemirnih nogu, trzanjem i neprekidnim traženjem udobnog položaja tokom noći? Kao posledica stresa i uznemirenosti, nesanica je čest problem koji se kod gotovo svakog od nas javi u nekom momentu u životu. Čitajte dalje…

  Pročitaj više 
 • 16 namirnica zbog kojih ne možete da zaspite

  16 namirnica zbog kojih ne možete da zaspite

  Ne, kafe definitivno nije jedina stvar koja Vas sprečava da mirno usnite u večernjim satima. Takođe postoje i mnoge druge vrste hrane koju često jedemo i koja ima isti učinak, ali toga jednostavno nismo svesni. Sve do sada. Koju hranu bi trebalo izbegavati pre polaska u krevet?

  Pročitaj više 
 • 12 najvećih mitova o spavanju - istina ili neistina?

  12 najvećih mitova o spavanju - istina ili neistina?

  San je stvarno neizbežan deo našeg života. Stoga ne čudi što o spavanju postoji toliko mitova. I dok neki od njih mogu biti istiniti, većina ih je jednostavno pogrešna. Proverili smo i ocenili 12 najvećih mitova o spavanja za Vas…

  Pročitaj više 
 • Jutarnja rutina prema Vašem horoskopskom znaku

  Jutarnja rutina prema Vašem horoskopskom znaku

  Bili Vi tip osobe koja iskače iz kreveta u jutarnjim satima kao da kuća gori, spremni da se uhvatite u koštac sa danom ili ona druga vrsta kojoj je doslovce potrebno da zapali svoj krevet kako bi se od njega odvojila, posedovanje dobre jutarnje rutine je od ključnog značaja za sve odrasle ljude.

  Pročitaj više 

1-10 of 234

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24