BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

111-120 of 255

  • 6 saveta za bolji letnji san

    Nije bitno da li dremate u mreži na nekoj tropskoj lokaciji ili pokušavate da imate kratku dremku posle dugog dana na poslu, regularan ritam je ključ kako ne biste gomilali nedostatak sna. Pripremili smo za Vas nekoliko saveta...

  • 6 stvari koje Vas sprečavaju da spavate

    Za mnoge ljude, ne postoji ništa bolje od toga da se ušuškaju ispod pokrivača i zaspe u večernjim satima, nakon dugog dana na poslu. No, što ako postoji nešto što nas sprečava da spavamo? Postoji nekoliko faktora koji mogu ozbiljno poremetiti vaš san.

  • 7 ideja za zabavu u krevetu

    Nos curi, kašljete, iscrpljeni ste i osećate se kao, pa nikako… Očigledno morate da ležite, ali sama pomisao na to da ćete tamo provesti nekoliko narednih dana Vam je dosadna. Šta raditi?

  • 7 razloga zašto imamo problema sa spavanjem

    Pitate se šta vam smeta da zaspite? Još uvek niste našli pravi razlog? Pogledajte najčešće uzroke problema sa spavanjem, možda je baš Vaš jedan od navedenih.

  • 7 Tajni za dobar san

    Imate li problema sa spavanjem? Stabilna dnevna rutina će vam lako pomoći da dođete do dobrog sna.

  • 8 prirodnih lekova za bolji san

    Ukoliko se san nalazi na dnu Vaše liste obaveza, niste sami. Iako zdravstvene organizacije preporučuju da spavamo sedam do devet sati svake noći, prosek je negde ispod sedam sati. No, pre nego što potrčite do apoteke kako biste uzeli neki od lekova za nesanicu , probajte neki od sledećih prirodnih lekova za spavanje.

  • Borite se protiv alergija

    Prolećni dani pružaju puno sunčevih zraka, pozitivne atmosfere i duže dane – ali nekim ljudima i mnogo problema. Polenska groznica je sezonska alergija, koja izaziva probleme najviše tokom proleća i ranog leta. Da li i Vi patite od ovog neprijatnog problema? Sledeći saveti će Vam pomoći da značajno ograničite kijanje i šmrkanje. Svakako je vredno pokušaja.

  • Česti simboli sna

    Sanjala sam dve ogromne zmije od kojih me je jedna ujela za ruku , za podlakticu. Na tom mestu su bile dve tacke koje su krvarile i rana je veoma strašno izgledala.

  • Da li bolje spavamo zimi?

    Postoje razni načini kako da spavamo lepše i kvalitenije: izbegavanje kafe, ustaljeni rituali, poštovanje dnevne rutine ustajanja i leganja u krevet. Ali prava temperatura sobe može imati svoju ulogu, koja je, čini se, od ključnog značaja.

  • Da li dobro spavate?

    Kada je reč o poremećajima sna dešava se da pacijenti godinama ostanu nedijagnosticirani, a njihovi simptomi neizlečeni. Smatrajući ovaj problem nedovoljno ozbiljnim, pacijenti se kasno javljaju lekaru i sa terapijama počinju kada se već jave ozbiljne posledice poremećenog sna.