BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

171-180 of 567

  • 8 super trikova za izbegavanje gripa

    Sezona gripa je ponovo u jeku – a poslednja stvar koja Vam treba jeste da od njega obolite i nedelju dana provedete u krevetu uz temperaturu, bolno grlo i neprijatnu malaksalost.

    Ovo su delotvorni saveti uz koje ćete imati dobre šanse da se sačuvate od te zimske neprijatnosti...

  • 10 jednostavnih načina da "pročistite" frižider

    Svima nam je poznata priča … Vraćamo se  kući posle napornog dana, pregladneli smo i posežemo za prvom namirnicom koju nađemo u frižideru…Dakle, ako je frižider pun loše hrane koja goji, ovo je verovatno loša ideja.

    Ali šta ako postoji mogućnost da očistimo  frižider od „loše“ hrane, napunimo ga  zdravom i, konačno, popravimo svoje loše navike u ishrani bez dodatnog napora?

  • 10 čudesnih biljaka čiji mirisi čiste dom od negativne energije

    Da li ste ikada sreli ženu ili muškarca koji mirišu lepo, tako da su Vam se odmah dopali više od ostalih - sličnih? To je zato što mirisi nose veliku moć koja se može iskoristiti da ispunite svoj dom pozitivnom energijom.

    Da li želite da znate kako razni prirodni sastojci kao što je tamjan mogu da poboljšaju vaš život?

  • 9 jednostavnih koraka koje će Vas približiti ciljevima

    Novogodišnji praznici su za nama, a Novogodišnje odluke koje smo doneli nas bockaju, zar ne? Zato, da li zaista želite da sredite stvari u 2017?

    Ovih 9 koraka Vam mogu pomoći da ostvarite svoje snove…

  • 12 saveta za dekoraciju koji će vašu sobu učiniti lepšom

    Ne želimo da vas razočaramo, ali dizajneri ne prate nikakav tajni pravilnik. Ne postoje čvrsti i verodostojni zakoni koji regulišu šta radimo. Mi smo kreativni po prirodi i volimo da zamišljamo, sanjamo i istražujemo, prateći svoju intuiciju.

    To znači da postoje neki „grubi“ principi koji  nam pomažu da svaki put ostvarimo dobar rezultat. Samo pokušamo i uvek uradimo dobru stvar. To takođe nisu veštine ili trikovi za koje su potrebne godine da se savladaju. Svako može da ih savlada za jedan dan. Smatramo da je ovo osnova za razvoj Vaše lične čudne, kreativne intuicije bez pravila.

  • Motivacione poruke koje Vam daju snage da nastavite dalje

    Nemoguće je ići kroz život bez osećaja izgubljenosti u nekom trenutku. Možda ste na pravom putu, ali ste nesigurni u sebe. Možda ste zaista skrenuli sa puta. Koji god da je razlog, taj osećaj izgubljenosti ume da bude zastrašujuć. On nas može usporiti od kretanja ka cilju, a može nas i potpuno zaustaviti.

    Predstavljamo Vam 12 citata koji će Vam  pomoći da ponovo pronađete svoj put...

  • Super dijeta: smršajte i do 3 kg za nedelju dana

    Očekuje Vas neki bitan društveni događaj, a ne možete baš da uđete u svoju haljinu? Ne brinite, mi imamo nešto što će Vam pomoći. Nije najzdravija stvar, ali teška vremena opravdavaju i očajničke mere. Evo kako da smršate i do 3 kg za samo 1 nedelju …

  • Zašto je uvek jedna nozdrva zapušenija od druge?

    Grozno je kada se nos zapuši. Jeste li se ikada zapitali zašto Vam se čini da je jedna nozdrva daleko više zapušena nego druga? Ne, nije u pitanju Vaša mašta: postoji i naučno objašnjenje za ovo.

  • Rušimo mit o vežbanju po tipu telesne građe

    Jedina stvar koju bi trebalo da znate o vežbanju za osobu Vašeg tipa telesne građe je otkrivena. Svako vrlo jednostavno spada u jedan od 3 genetska tipa građe, koji se zovu somatotipovi i samo bi se neko lud bacio na režim vežbanja koji nije specifično namenjen određenom tipu građe: endomorfnom, ektomorfnom ili mezomorfnom.

  • 10 načina da ostanete fizički aktivni tokom zime

    Jedna od najtežih stvari kod trčanja u zimsko doba je jednostavno ustati iz kreveta i iskoračiti kroz vrata doma. Čim se izjutra oglasi alarm, počinje mentalna diskusija: Ustati ili spavati? Trčati ili preskočiti danas trčanje? Isto tako, takođe je teško i onima koji trče u večernjim satima da iskorače iz doma posle posla i u mrak i hladnoću.