BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

241-250 of 567

  • Kafići kao deo životnog stila

    Pokušajte da se setite kada ste poslednji put kada je lepo vreme, prošetali centrom grada, a da sve bašte kafića nisu bile prepune i to za vreme radnog vremena. Ne možete, zar ne?

  • Saveti za super tate

    Kada postanete roditelj vrlo brzo shvatite da postoje mnoge situacije koje nisu opisane u knjigama i člancima, a o kojima morate voditi računa. Jedna od njih je: kako se istuširati kada ste sami sa detetom – vrlo brzo naučite da se snađete u ovoj situaciji, dok  postoje situacije kojima se morate prilagođavati dok traju, a uključena su i druga deca. Ukratko: kada je Vaše dete u svom igralištu Vi postavljate pravila…

  • Plan za postpraznični detoks kože

    Pošto su praznici iza nas, svi smo krivi u prekomernom udovoljavanju sebi neverovatno ukusnim i nezdravim jelima. I sve to smo prošli, a da nismo ni pomislili na količinu štete koju smo naneli svojoj koži. Od kućnih pripravaka do proizvoda za negu kože i spa tretmana, sve su ovo načini kojima možete poboljšati proces detoksikacije i pročisti kožu pre nego što nastavite sa daljim izlaganjem zimi.

  • Najbolji filmovi za zimske večeri

    Trebaju li Vam ideje kako da provedete hladne, zimske večeri? Imamo sjajnu ideju – skupite se ispod toplog ćebeta sa svojom porodicom i pogledajte film. Evo i liste 10 filmova uz koje ćete provesti opuštene trenutke sa porodicom.

  • Vodič za praznična putovanja

    Putovanje tokom praznika može biti stresno i skupo. Iskoristite sledećih 6 saveta kako biste uštedeli malo novca i uneli malo više radosti u svoje praznično proputovanje ove godine.

  • Hladni dani - vrelina u krevetu

    Ljubav je za neke ljude prolazna stvar, a za neke parove koji znaju da je sačuvaju, može da traje ceo vek. Vezu stalno morate osvežavati da ne biste zapali u rutinu. Nema razloga da tako ne bude i zimi...

  • Muka Vam je od toga što ste svakog januara švorc?

    Decembar je predivan mesec – imate vremena da ne radite ništa, odlazite na mnogo zabava i jedete mnogo hrane. Zatim, tu su i putovanja, pokloni, mnogo, mnogo pića … i pre nego što znate, stiže januar i Vi ste apsolutno bankrotirali. Ukoliko Vam je dosta toga da budete siromašni poput crkvenog miša kada januar malo odmakne, evo nekoliko korisnih saveta kako da sprečite da Vam se to ponovo desi.

  • Prehlada ili alergije?

    Grlo Vas boli, nos Vam curi ili je zapušen, osećate se iscrpljeno, imate glavobolju – tipični simptomi prehlade. Ali, da li možete biti stvarno sigurni da li se radi zaista radi o prehladi, da nisu u pitanju samo sezonske alergije? Evo i 6 faktora koji će Vam pomoći da saznate da li patite od prehlade ili alergija…

  • 5 načina da pobedite sebe i počnete da vežbate

    Teško je držati se redovnog rasporeda vežbanja i ostati u top formi, zar ne? Naravno da jeste, ali većim delom zbog neosnovanih izgovora koje uspevate da pronađete onda kada Vam se zapravo ne trenira.

    Da bismo Vas vratili na pravi put, pronašli smo 5 najčešćih izgovora za to što ne vežbate i utvrdili smo i 5 dobrih razloga zbog kojih ovi izgovori nemaju opravdanja…

  • Zlatna pravila držanja dijete

    U poslednje dve decenije se zaista mnogo govori i piše o fitnesu i ishrani i u to vreme ste verovatno i sami upoznali mnogo ljudi koji su uspeli da smršaju i uspeli u tome da ne vrate izgubljene kilograme. Uz ova pravila i Vi možete doći do idealne kilaže.