BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

561-567 of 567

  • Do zdravije ishrane bez dijeta

    Skoro svi su danas svesni da je nužno zlo današnjice posvetiti pažnju načinu ishrane, naročito zbog gojaznosti odraslih koja sada u razvijenim zemljama pogađa i do jedne trećine stanovnika. Stoga Vam nudimo sedam saveta za zdraviju i pravilniju ishranu.
  • Ideje za jesenje izlaske

    Jeste li zaljubljeni? Ako jeste, ovogodišnja jesen je definitivno posebna za vas. Ako želite da je dodatno učinite posebnom, podvedite voljenu osobu u zabavan izlazak koji će pamtiti godinama. Ne brinite ako ste ostali bez ideja - imamo odlične predloge za vas!
  • Nova otkrića: svi spavamo poput sledeće 4 životinje

    Osnovni tipovi spavača su nazvani po 4 popularne životinje - obzirom da izgleda delimo mnoge navike vezane za spavanje sa njima. Želite li da saznate sa kojom vrstom životinje se podudaraju Vaše navike spavanja i šta vas to čini posebnim kada spavate?

    Osnovni tipovi spavača su nazvani po 4 popularne životinje, obzirom da izgleda delimo mnoge navike spavanja sa njima. Želite li da saznate sa kojom vrstom životinja se podudaraju vaše navike spavanja i šta ih to čini posebnim?

  • Pobednik nagradnog konkursa

    Pobednik nagradnog konkursa i dobitnik nove spavaće sobe je J.Đ. iz Kragujevca, kojoj spremamo jedno lepo iznenađenje.

    Pratite nas i u narednim danima, jer smo pripremili posebne Dormeo nagrade i za još tri učesnika u nagradnom konkursu.

  • Prednosti i mane putovanja sa devojkom

    Romantično putovanje sa devojkom, uz garantovano opuštanje, donosi i neizbežan stres kao posledicu toga što izlazite iz sopstvene zone komfora. Ipak na raspolaganju Vam je mnogo preventivnih koraka i intuitivnih mera koje možete preduzeti.
  • Volite plaže? 8 egzotičnih destinacija za prolećni odmor

    Voda i sunce su prava stvar – donose i pregršt prilika za lepa, kraća putovanja. Ali šta ako volite vrućinu i egzotiku? Koja to mesta na svetu koje pružaju istinski egzotičan odmor sa visokim temperaturama, peščanim plažama i sa svim ostalim što ide uz to već od maja pa nadalje?

  • Žena koja je stvarala istoriju javljanjem na telefon

    Da li ste se ikada zapitali zašto uglavnom žene rade kao telefonski operateri? Kada su se pojavili telefoni, operateri koji su preusmeravali pozive, pružali informacije, reklamirali kompanije itd, su bili isključivo muškog roda. Sve do pojave Eme Nat.