BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

181-190 of 567

  • Kako preživeti zimske praznike uz neželjenu rodbinu?

    Nebitno je da li se radi o Vašim roditeljima ili roditeljima Vašeg supružnika ili supruge – provođenje više časova kraj "težih" članova familije u vreme praznika može biti pravo mučenje.

    Ukoliko Vas već brine kako ćete to preživeti ove godine, imamo nekoliko saveta koji bi trebali da Vam stvari učine daleko lakšim.

  • 7 grešaka koje pravi 99% žena

    Postoji mit da se ljudi zaljubljuju na prvi pogled i da je ljubav večita. Međutim, na taj način niko ne stiče dom, niti napreduje u karijeri ili se oporavlja od bolesti.

    Ja smatram da je žena ta koja čini odnos. Da li znate zašto ne konsultujem muškarce? Jer, po nekom pravilu, muškarci često traže od mene da dokažem kako su žene u krivu. To je sve što očekuju od psihologa. Jedini razlog zašto radim sa ženama je jer strastveno verujem da kada se žena promeni, da se tada i njen odnos sa muškarcem takođe menja. 

  • Kape i šeširi koje morate imati ove zime

    Stil mnogih velikana je oblikovao obod koji im je krasio glavu. Samo se prisetite svih tih legendarnih momenata iz filmova, na primer. Počnimo od Hemfrija Bogarta u Kazablanci – vrlo verovatno je da je nosio najbolju ikada kombinaciju kišnog mantila i fedore. Potom, tu je i Indijana Džons kog glumi Harison Ford, Voren Biti u Boni i Klajd i ne zaboravimo ni Denzela Vašingtona u trileru tipa „ko je počinitelj“ Đavo u plavoj haljini.

    Dakle, ne govorimo Vam da ukoliko počnete nositi šešir sa širokim obodom da ćete odmah i izgled transformisati u „bogartovski.“ Ne, nipošto. Ali tvrdimo da će Vam sjajan modni detalj za glavu u jedinstvu sa ličnim izgledom doneti mnogo po pitanju stila.

    Ne govorimo Vam da ukoliko počnete nositi šešir sa širokim obodom da ćete odmah i izgled transformisati u „bogartovski.“ Ne, nipošto. Ali tvrdimo da će Vam sjajan modni detalj za glavu u jedinstvu sa ličnim izgledom doneti mnogo po pitanju stila.

  • 4 lekcije koje možete naučiti svoje dete tokom praznika

    Prasetina, okružena sa mnoštvom ukusnih sporednih jela i deserata je ono što će krasiti stolove mnogih porodica u našoj zemlji. Sav taj naporan rad koji je uložen u pripremama ovakvog obroka i njegovo sklanjanje su mnogo manje glamurozne stvari, ali u slučaju prvo-pomenutih priprema za praznične obede su sjajna prilika za „serviranje“ i nekoliko lekcija mlađim učenicima.
    Iako je predavanje porodičnih recepata i tradicija predstavlja ono prvo što Vam pada na pamet, postoje i neke druge stvari koje se mogu naučiti pri kuvanju. Evo i naša četiri predloga na tu temu:

  • 7 namirnica od kojih ste zapravo još gladniji

    Glad je osećaj koji je svima poznat, i svaka osoba zna šte treba da učini kada je gladna. Međutim, nisu sve namirnice zasićujuće, a mnoge samo pojačavaju taj neugodan osećaj. Pazite kakvu hranu jedete, a sa pravim kombinacijama ćete zauvek imati lepu liniju.

  • Nikada se ne upoređujte sa drugima, a evo i zašto

    Poređenje sebe sa drugima nekad može biti vrlo korisna stvar za motivaciju i lični razvoj, ali ono nas takođe može odvesti i u začarani krug ludila sumnjanja u sebe.

  • 25 stvari koje nikada ne biste trebali govoriti svojoj deci

    „Možda je hrabrost potrebna za podizanje dece,“ rekao je Džon Stajnbek u svom delu Istočno od raja. Itekako je potrebna! Najteže od svega je da budete hrabri i da priznate kada niste u pravu. Često se desi da detetu neke stvari kažete iz navike ili u afektu. Kada se jednom izgovore, reči je teško povući, ali možete prestati da ih izgovarate.

    Ovih 25 stvari Vaše dete nikada ne bi trebalo da čuje od Vas...

  • 8 razloga zašto ste drugima odbojni

    Uprkos činjenici da se trudite da budete što bolji kako prema sebi tako i prema drugima, povremeno ispoljite osobine koje nisu na listi najpoželjnijih. Ponekad, izbiju u prvi plan vaše mane koje uzrokuju ljutnju ili pak samo smetaju onima koji se nalaze oko vas.

    Niko nije savršen, ali ukoliko zateknete sebe kako ispoljavate neku od loših navika ispod, budite svesni da ćete biti neprivlačni za druge, a da toga niste ni svesni:

  • Domaći recepti za grip koji zaista pomažu i oni koji su beskorisni

    Temperature su pale, polako izvlačimo zimske kapute iz njihovih skrovišta u ormarima i pogodili ste – u punom jeku je sezona gripa. Svake godine nas podsećaju sa ovim bapskim pričama koje su stare koliko i čovečanstvo, onim koje nam kažu da grlo koje nas grebe i zapušen nos možemo izlečiti kućnom medicinom.
  • 7 načina da brzo sagorite 100 kalorija tokom jesenjih dana

    Uskoro ćete se dokopati debljih džempera i teških kaputa koji će sa lakoćom sakriti bilo kakve mane Vaše figure. Uz to, nema ni smisla vežbati kada su nam na pragu i razni praznici i sva ta preukusna, kalorijama bogata hrana, zar ne?