BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

201-210 of 255

  • Rešite nedoumice o snu

    Kao što je slučaj s mnogim drugim temama i za spavanje su vezane mnoge dileme, pa i dezinformacije. U ovom članku govorimo o najčešćim dilemama i dajemo mišljenja stručnjaka kako bismo ih lakše razrešili za vas. Saznajte šta treba izbegavati pred spavanje i kako učiniti sve za najkvalitetniji mogući san.

  • San - bebe i deca

    Kvalitetan san je neophodan za zdravlje, razvoj i rast odojčadi i dece.Mozak se kod dece razvija neverovatno brzo, zato im samo noćni san nije dovoljan. Pored noćnog spavanja odojčad treba da ima i redovne dnevne počinke, koji su neophodni za normalan razvoj deteta.

  • San bez snova ne odmara

    Čovek prosanja oko šest godina svoga života... Zdravo spavanje možemo izjednačiti sa zdravim snovima.

  • San i godine

    Svako ima unutrašnji sat koji određuje koliko dugo spavamo i kada se budimo. Tokom prvih godina nakon rođenja, spavanje je najduže, a onda s godinama, spavanje se skraćuje. Otkrijte kako se nositi s promenama u različitim razdobljima života.

  • Saveti za bolji san

    Nesanica i poremećaj u spavanju je nešto što je svako od nas barem jednom iskusio. Svako od nas ima svoj tretman u toj situaciji.

  • Saveti za čvršći san

    Da li ste nekad zatekli sebe kako pomalo zavidite uspavanoj lepotici? I to ne na njenoj lepoti ili bogatstvu jedne princeze, već na njenom prokletstvu da provede dane i godine u dubokom snu i tišini napuštenog zamka? Ako jeste, pročitajte naš savet za čvršći, dublji, zdraviji san...

  • Saveti za mirnu noć, bez kašlja

    Hladni ili vreli dani (poput ovih) su savršeno vreme da se prehladite. Sve uglavnom prođe veoma brzo, ali često ostaju i neprijatne posledice kao što je uporan i trajan kašalj, a one pak imaju vrlo loš uticaj na kvalitet Vašeg sna. Stoga smo pripremili vodič u osam jednostavnih koraka koji će Vam omogućiti da uživate u mirnoj noć bez previše kašljanja.

  • Savršen dušek za parove

    Izbor dušeka nije nimalo jednostavan posao. Da li da izaberete tvrđi ili mekši? Pena ili lateks? Spavate na boku ili leđima? Sve je teže odabrati pravi dušek za sebe, a zamislite kako je tek kada birate veliki dušek za dvoje ljudi! 

  • Savršena rutina pred spavanje najmlađih

    Staviti dete u krevet nikada nije lako – ali odgovarajuća rutina pred spavanje sve to može olakšati. Devet jednostavnih koraka koji će se pobrinuti da Vaše dete zaspi bez borbe su sigurno vredni truda – Vaše večeri će uskoro postati mnogo manje stresne i mnogo prijatnije. Probajte sledeće!

  • Saznajte koja je najbolja poza za spavanje

    Za nešto tako uobičajeno (što čak i bebe znaju), spavanje i nije tako jednostavna stvar. I previše i premalo sna su povezani sa nizom zdravstvenih problema, od gojaznosti i srčanih bolesti do demencije. A puno toga zavisi od poze spavanja.