BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

191-200 of 255

  • Pomeranje sata i kvalitet sna

    Ukoliko Vam prelaz sa zimskog računanja vremena u letnje poremeti navike što se spavanja tiče, niste sami. Po mnogim stručnjacima veliki deo populacije širom sveta pati od problema sa spavanjem. A evo i zašto.

  • Ponašanje u snu

    Spavanje je za čoveka mnogo više od odmora. Svakome je potreban san i svako iz sopstvenog iskustva zna da dužina, intenzitet i dubina sna, kao i sposobnost spavanja da nas regeneriše značajno variraju tokom života. Saznajte više o tome...

  • Poremećaji spavanja

    Hodanje u snu može biti ozbiljan problem. Kad krenete na svoj zasluženi odmor tokom noći, sigurno ne očekujete da ćete tokom spavanja naleteti na zid, pasti sa stepenica ili se najesti hrane koju čak ni ne volite.

  • Poslovi koji štete snu

    Da li loše spavate? Da li mislite da je jedan od razloga za to i Vaš posao? Pošto pročitate članak, možda otkrijete da Vam i ne ide tako loše sa snom kako mislite. Nervozan šef, kolege tračare i mnogo stresa nisu najgore što Vas može zadesiti na poslu…

  • Postanite pametniji spavajući

    Spoljašnja stimulacija tokom sna Vam može pomoći da osnažite Vaše pamćenje, što za uzvrat, pomaže pri učenju, tvrdi najnoviji zaključak istraživanja. Istraživači sa Severoistočnog univerziteta...

  • Primenite ovo i nećete se mučiti da zaspite

    Imate problema da zaspite? Ukoliko ste probali sve uobičajene načine, vreme da probate neke nove. Pronašli smo 7 izuzetno kreativnih trikova uz koje ćete sa lakoćom prevariti sebe kako biste vrlo brzo zaspali!

  • Probudite se sa osmehom

    Verovatno Vam se dosta puta dogodilo da se probudite neraspoloženi i nervozni. Pogotovo ako ne volite da ustajete rano ujutro. Ali zbog posla ili nekih drugih obaveza morate na "noge lagane" i to čim svane...

  • Promenite jastuk na svake 3 godine

    Da li ste znali da glavobolja, nedostatak sna, iscrpljenost i manjak koncentracije mogu biti prouzrokovani spavanjem na neodgovarajućem jastuku? Dotrajali jastuci prisiljavaju vrat da bude u neprirodnom položaju, a “zahvaljujući” tome budimo se umorni, ukočenih mišića i čak umorniji nego pre odlaska u krevet.

  • Pronađite idealan jastuk za sebe

    Kada dođe vreme da izaberemo novi jastuk često se nađemo u dilemi koji je pravi izbor za nas, jer na tržištu postoji velika ponuda i svi imaju isti cilj: da korisniku pruže potporu i udobnost tokom sna. Dormeo Vam nudi jastuke koji se razlikuju po dizajnu, materijalima i dimenzijama. Otrikvamo kako odabrati idealan jastuk!

  • Radna mesta koja nam remete san

    Važno je da znamo da je spavanje jedna od osnovnih životnih potreba i neophodno je za normalno funkcionisanje tela. Da li ste znali da postoji 85 različitih poremećaja sna? Najrasprostranjeniji je nesanica.  Predstavaljamo Vam listu poslova koji remete kvalitetan san.