BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

211-220 of 255

  • Smanjite stres i naspavajte se

    Stres je posledica naše svakodnevnice. Utiče na nas emotivno, psihički i fizički. Određena, da kažemo „prava“ količina stresa može biti pozitivna sila koja će nas terati da radimo najbolje što možemo, ali previše stresa, međutim, sa sobom nosi napetost, anksioznosti i uzrok je problema sa spavanjem.

  • Snovi o plesu

    Ako sanjate ples, to je najčešće dobar znak. Ples je radosna i opuštajuća aktivnost. Niz skladnih pokreta koji oblikuju neki ples, obično je praćen odgovarajućom muzikom pa snovi o plesu obično simbolizuju sklad i sreću.

  • Spavajte kao beba

    Imate problem da zaspite. Ne možete da se skrasite kada legnete u krevet. Stalno se okrećete i padaju vam na pamet loše misli... Naučite nekoliko trikova da izbegnete neprijatno prevrtanje po krevetu u iščekivanju sna. Opustite se i spavajte kao beba.

  • Spavanje na poslu Vas čini produktivnijim?

    Svima je poznato da je spavanje na poslu strogo zabranjeno. Da li ste ikada pomislili da može pozitivno da utiče na Vašu produktivnost? Pročitajte zašto...

  • Spavanje sa šminkom da ili ne?

    Često se pitate da li je spavanje sa šminkom na licu zaista tako loše? Izgleda da stvarno jeste. Sada se verovatno pitate koliko je to loše? Dovoljno loše da više nikad to ne uradite. Pročitajte zašto.

  • Spavati ili ne, pitanje je sad?

    Hrkanje, bacanje i okretanje po krevetu, koraci ili svetlo koje se pali i gasi? Ukoliko Vaš partner ima problema sa spavanjem, imate ih i Vi, jer se pored njega nećete odmoriti. Šta raditi u takvoj situaciji?

  • Šta poza u krevetu govori o Vašoj vezi

    Način i poza u kojoj spavate može reći puno toga o Vašoj vezi. Kada spavamo nemamo veliku kontrolu nad svojim telom i tada smo najosetljiviji. Ovakvi momenti nam mogu mnogo toga reći o nama samima i našem partneru.

  • Šta se događa sa našim telom dok spavamo?

    Mnogi veruju da je san gubljenje vremena. Naučnici tvrde potpuno suprotno i zbog toga su podelili san u četiri faze - svaki ciklus traje 90 minuta, što znači da u snu prolazimo kroz 5 rotacija ako on u proseku traje 7,5 sati.

  • Šta Vam je potrebno za optimalan san?

    Kako biste se uspešno izborili sa svakodnevnim stresom i konstantnom gužvom, morate biti odmorni. U tome možete uspeti jedino ukoliko okruženje u kom spavate učinite što je moguće više zdravim i udobnim.

  • Stres i spavanje

    Stres je često neizbežan deo naših života, naročito sada, u jesen, kada su naše nedelje ispunjene poslom ili školskim obavezama. Povratak uobičajenoj poslovnoj rutini posle opuštanja tokom...