BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

131-140 of 255

  • Da li znate baš sve o spavanju?

    Spavanje je jedno od prirodnih stanja čoveka. Svi znamo da jednu trećinu života prespavamo, ali koliko zaista znamo o spavanju?

  • Deca i nesanica

    Pročitajte više o tome na koji način možete rešiti probleme sa spavanjem kod beba i koliko su roditelji odgovorni za probleme sa spavanjem koji se javljaju kasnije kod dece?

  • Deca koja gledaju televiziju lošije spavaju

    Vaše dete po ceo dan gleda TV program, ima televizor u svojoj sobi i uveče ima problem da zaspi? Otkrivamo Vam vezu između gledanja televizije, programa sa nasilnim sadržajima i kvaliteta spavanja kod dece. Ukoliko želite da svom detetu pomognete da ima dobar san, razmislite još jednom da li je TV dobro rešenje za razonodu...

  • Dobrodošli u Dormeo bajku!

    Kupite bilo koji Dormeo proizvod u našim malorpodajnim objektima, putem telefona ili preko www.dormeo.rs sajta od 18. aprila do 14. juna, automatski učestvujete i velikoj nagradnoj igri koja vas vodi u Euro Diznilend u Pariz sa još tri osobe ćete sami odabrati!

  • Dormeo dušek iz snova

    Srebro još od antičkih vremena predstavlja jedan od najpoštovanijih plemenitih metala, koje se po vrednosti rangira odmah iza zlata. Od davnih vremena ovaj metal se koristi za izradu novca, nakita, pribora za jelo... Danas ga u Dormeu koristimo i za izradu dušeka. Pročitajte zašto...

  • Esencijalna ulja uz koja spavate kao beba

    Dobar noćni san Vam pomaže da se osećate poletno i raspoloženo svakog dana. Nažalost, za mnoge ljude ovaj okrepljujući san je pusta želja. Dok mnogi posežu za lekom, drugi se odlučuju za aromaterapiju kako bi rešili ovaj problem.

  • Eterična ulja i spavanje

    Ne postoji ništa gore nego kada ne možemo da zaspimo. Dobar san nam garantuje da ćemo sledećeg dana biti u potpunosti odmorni, funkcionalni i produktivni. Pre nego što se odlučite za tablete za spavanje, pokušajte sa aromaterapijom. Nemate šta da izgubite...

  • Govor snova

    Neki snovi nam se mogu činiti tako stvarnim, da nas to jako uznemiri. Pojava neke osobe iz prošlosti (partnera, ljubavnika, prijatelja, itd. ) može biti osobito bolna. Takvi snovi su česti u vreme kada smo pod pojačanim stresom. Ovde ćemo pomenuti neke od najčešćih simbola snova ove vrste.

  • iMemory Silver dušek po svačijoj meri

    Sa ponosom Vas obaveštavamo o najnovijem dušeku linije proizvoda za spavanje Dormeo. Naime, naš tim stručnjaka stvorio je savršen dušek za svačije potrebe, želje i navike spavanja. Sa iMemory Silverom možete sami da podešavate tvrdoću dušeka prema svojim potrebama. Otkrijte šta znači savršenstvo spavanja!

  • Istorija dušeka

    Udobni dušeci koji pružaju savršenu podršku su nešto što veliki deo nas uzima za sasvim običnu stvar. Nikada ni ne pomislimo kako su oni evoluirali tokom vremena. Pred Vama je mala lekcija koja će Vam otvoriti oči i počećete možda malo više da cenite svoj dušek i krevet. I zato lezite i opustite se dok čitate...