BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

221-230 of 255

  • Tablete za spavanje - da ili ne?

    Kad nismo na odmoru, svi obično imamo vrlo teške i iscrpljujuće dane sa ogromnim brojem obaveza o kojima se treba svakodnevno pobrinuti. Uprkos tome, može se dogoditi da u večernjim satima legnemo i jednostavno ne možemo da zaspimo...

  • Tajne dobro organizovane spavaće sobe

    Teško je biti opušten, a još teže osećati se romantično – u pretrpanoj sobi. Stoga pristupite reorganizaciji prostora uz ovih par jednostavnih saveta. Otkrivamo Vam male tajne dobro organizovane spavaće sobe koju lako možete pretvoriti u svoj mali raj.

  • Tri najčešća mita vezana za san

    Da li biste voleli da dođete do formule koja bi Vam pomogla da imate zdrave međuljudske odnose, da spoznate jedan novi nivo uspeha u životu a sve zahvaljujući svojim snovima.

  • Tri saveta za bolji san

    Kako biste zaspali čim legnete u krevet, najvažnije je da naučite se opustite. Ako vam je glava puna raznoraznih misli i briga, ako ste napeti ili pod stresom, lako se može desiti da se okrećete u krevetu celu noć. Pročitajte zato šta možete uraditi kako biste izbegli ovu situaciju.  

  • Tumačenje snova: Jelena

    U ovom broju tumačimo jedan od snova koji je čest kod velikog broja ljudi... San o penjanju i padu. Ukoliko želite da protumačimo i Vaš san - pišite nam... Kliknite ovde.

  • Tumačenje snova: Marija

    Sanjala sam decka kako ide prema meni, a nikako da stigne... Krenula ja da trcim prema njemu, i kad sam uhvatila zalet *( a nikako se ne priblizavam) probudila sam se!

  • U kojoj pozi spavate sa partnerom?

    Ko ne voli da spava? To je vreme za potpuno opuštanje tela i uma. To je vreme kada se podmlađujemo i punimo baterije za novi dan. Spavanje je važno za naše zdravlje, figuru i snagu. Da li ste znali da

  • Ugašen telefon za miran san

    Po nalazima stručnjaka, digitalno doba je kod zaposlenih povećalo osećaj odgovornosti, ali je i uticalo na porast broja povreda na radu, izraženije nemoralno ponašanje i trošenje previše vremena na Internetu na zabavne sadržaje...

  • Upoznajte svoj jastuk

    Koliko dobro poznajete svoj jastuk? Ukoliko ste među onima koji stvari uzimaju zdravo za gotovo i jednostavno samo spuste glavu na jastuk, puno toga propuštate! Jastuk ima interesantan život! Upoznajte najdublje i najmračnije tajne jastuka…

  • Uspavajte bebu za tren

    Jeste li zbog svoje bebe budni cele noći? Verovatno ste probali svaki trik za koji ste čuli, ali i dalje ne možete da umirite rasplakano dete i uspavate ga na makar nekoliko sati. Pre nego što se odreknete sopstvenog sna na par godina, probajte neke od ovih jednostavnih trikova – oni zaista pomažu!