BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

501-510 of 567

  • Sezona je gripa...

    Prelazi između sezona su najgori kada je u pitanju javljanje prehlade i gripa. Zato moramo biti posebno pažljivi u ovo doba godine i učiniti sve što možemo kako bismo sebe i ukućane osigurali od lukavih jesenjih virusa. Pročitajte kako...

  • Skidanje kilograma kroz različita životna doba

    Stresna svakodnevnica kao i fizička spremnost Vašeg tela u različitim dobima života mogu da Vam pokvare planove za skidanje viška kilograma. Ovaj posebni vodič će Vam pomoći da napredujete kroz svaku dekadu Vašeg života.

  • Smršajte i oblikujte svoje telo

    Godišnji odmori su pred nama. Sezona kratkih sukanja i majica je uveliko počela. Neki su na vreme počeli da se pripremaju za leto, ali neki jednostavno nisu „sportski tip”. Evo predloga laganih vežbi koje možete raditi na moru ili u bazenu – specijalno pogodnih za ljubitelje vode... 

  • Smršajte razmišljajući dok jedete

    Šta biste rekli, ako Vam kažemo da možete eliminisati nekontrolisano jedenje iz svog života jednom zauvek? I možete, zahvaljujući svesnosti. Najnovija istraživanja pokazuju da je dovoljno samo 6 nedelja treninga.

  • Soba singl muškarca

    Pred Vama je članak koji bi trebalo da Vam pruži osnovne smernice kada je reč o uređenju spavaće sobe singl muškarca. U idealnom slučaju Vaša soba bi trebala da odiše slobodom, snagom, muževnošću i intimom.

  • Sprečite grčeve u mišićima

    Do sada je medicina tvrdila da se mišići grče, jer ne unosite dovoljno vode i elektrolita pre nego što pođete na trčanje ili vožnju. Ali novi članak u Žurnalu snage i forme objašnjava kako je uzrok grčeva daleko kompleksnije prirode.

  • Šta je novo

    Kako bismo što više udovoljili Vašim željama i uštedeli Vam vreme i novac, predstavljamo Vam novi Dormeo sajt !

  • Šta nam priroda govori o ljubavi

    Da li ste se ikad zapitali zašto se ljudi međusobno privlače? Da li je naša građa tela, naš glas, lice ili ono o čemu pričamo presudno u tome da li ćemo nekog zainteresovati? Da li prepoznajemo kod nekog pravi miris?

  • Šta svaki muškarac sa stilom treba da zna?

    Neka pitanja ne dolaze uz lake odgovore. Druga pak zbunjuju i one najumešnije među muškarcima. Ali zaista ne postoji razlog zbog kog bi i dalje bili mučeni sa pitanjima poput koji je najbolji način za brijanje ili da li kaiš i cipele treba da budu upareni.

  • Šta Vaš rukopis otkriva o Vašem zdravlju

    Vaš rukopis otkriva mnogo više od Vaših crta ličnosti, jer on Vam govori čak i o Vašem zdravstvenom stanju. Postoji jedna vrlo razvijena nauka koja se bavi dešifrovanjem raznih informacija iz rukopisa neke osobe i nju nazivamo grafologijom. Otkrivamo 7 zdravstvenih upozorenja koja se kriju u Vašem rukopisu.