BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

551-559 of 559

 • 20 činjenica o majčinstvu

  Roditeljstvo Vam je poput engleskog vremena; ako pričekate par minuta, ono se menja. Najbolji savet od svih saveta: probajte da uživate i u suncu i u kiši koja se sprema. Evo i sitnih tajni novih mama o kojima nećete ništa naći ni u jednoj knjizi
 • 5 znakova zodijaka koji su skloni mikro-prevarama

  Rak

  Rakov način mikro-varanja podrazumeva pre svega ostajanje u kontaktu sa bivšim partnerima putem socijalnih mreža. Ali to nije sve, oni takođe imaju i naviku da o njima često pričaju – čak i u prisustvu novog partnera.

  Ovo naravno nije nimalo prijatno novoj osobi u njihovom životu. Saznanje da izgleda nema načina da u potpunosti zasenite rakovog bivšeg partnera nije nimalo lep osećaj. Ukoliko ste rak, onda ćete ovaj vid mikro-prevara vrlo lako izbeći ovako: jednostavno prestanite da pominjete bivše partnere toliko i usredsredite se na osobu koja se nalazi kraj vas u tom trenutku.

  Škorpija

  Škorpije su znak koji pre svega ceni iskrenost, pa vrlo retko varaju – ali sa lakoćom mogu posegnuti za mikro-prevarama. Obično se radi o vrlo bliskom odnosu sa nekom osobom za koju njihov partner čak ni ne zna. Škorpija će vrlo malo toga partneru reći  o ovoj misterioznoj osobi – ali neće  lagati.

  Šta da radimo, škorpije su vrlo dobre u razdvajanju ljudi u odnosima – i ne razumeju zašto stvari ne bi mogle tako i ostati.

  Ribe

  Ribe ne žele da ikad ikoga povrede, pa su ponekad i previše fine. One jednostavno ne vide ništa pogrešno u redovnom lajkovanju i komentarisanju fotografija drugih na socijalnim mrežama… Ipak, posvećivanje toliko pažnje drugima njihov partner može videti i na drugi način i vrlo često biti povređen ovakvim ponašanjem ribe.

  Ribe su takođe sklone slanju poruka suprotnom polu i vrlo često pokušavaju da sakriju imena tih osoba u imeniku koristeći lažna imena ili emotikone. Sve u svemu kod njih se „biti fini prema svima“ ponekad graniči sa emotivnim neverstvom, koje ponekad može prerasti i u onu pravu prevaru.

  Blizanci

  Blizanci misle kako nema ničeg lošeg u tome, ali da budemo iskreni – ukoliko neko u ozbiljnoj vezi ne obriše svoj profil sa sajta za upoznavanje, ovo je definitivno neki oblik prevare. Jasno je da se ta osoba nije do kraja posvetila vezi u kojoj je i da još uvek želi da ima otvorene i druge opcije.

  Blizanci će vam verovatno tvrditi kako prosto još uvek nisu stigli do brisanja tog bezveznog profila – ali svi znamo da to ne zahteva baš toliko vremena. Zapravo, ako razmislimo, manje vremena im treba za njegovo brisanje nego što im treba za smišljanje izgovora zašto to još nisu učinili.

  Vaga

  Vage imaju vrlo poseban način mikro-varanja: one jednostavno prestaju sa pozivanjem svog partnera da im se pridruži u raznim društvenim događajima. One naravno sebi govore kako to rade zato što je njihov partner prezauzet ili preumoran za to, ali istina je da jednostavno samo žele da neko vreme budu same.

  Ukoliko se ovo dešava u Vašoj vezi, a Vaša vaga upitana za ovo počne da vrda ili čak zauzme defanzivan stav, može biti da nešto jako ne valja.

 • Do zdravije ishrane bez dijeta

  Skoro svi su danas svesni da je nužno zlo današnjice posvetiti pažnju načinu ishrane, naročito zbog gojaznosti odraslih koja sada u razvijenim zemljama pogađa i do jedne trećine stanovnika. Stoga Vam nudimo sedam saveta za zdraviju i pravilniju ishranu.
 • Ideje za jesenje izlaske

  Jeste li zaljubljeni? Ako jeste, ovogodišnja jesen je definitivno posebna za vas. Ako želite da je dodatno učinite posebnom, podvedite voljenu osobu u zabavan izlazak koji će pamtiti godinama. Ne brinite ako ste ostali bez ideja - imamo odlične predloge za vas!
 • Nova otkrića: svi spavamo poput sledeće 4 životinje

  Osnovni tipovi spavača su nazvani po 4 popularne životinje - obzirom da izgleda delimo mnoge navike vezane za spavanje sa njima. Želite li da saznate sa kojom vrstom životinje se podudaraju Vaše navike spavanja i šta vas to čini posebnim kada spavate?

  Osnovni tipovi spavača su nazvani po 4 popularne životinje, obzirom da izgleda delimo mnoge navike spavanja sa njima. Želite li da saznate sa kojom vrstom životinja se podudaraju vaše navike spavanja i šta ih to čini posebnim?

 • Pobednik nagradnog konkursa

  Pobednik nagradnog konkursa i dobitnik nove spavaće sobe je J.Đ. iz Kragujevca, kojoj spremamo jedno lepo iznenađenje.

  Pratite nas i u narednim danima, jer smo pripremili posebne Dormeo nagrade i za još tri učesnika u nagradnom konkursu.

 • Prednosti i mane putovanja sa devojkom

  Romantično putovanje sa devojkom, uz garantovano opuštanje, donosi i neizbežan stres kao posledicu toga što izlazite iz sopstvene zone komfora. Ipak na raspolaganju Vam je mnogo preventivnih koraka i intuitivnih mera koje možete preduzeti.
 • Volite plaže? 8 egzotičnih destinacija za prolećni odmor

  Voda i sunce su prava stvar – donose i pregršt prilika za lepa, kraća putovanja. Ali šta ako volite vrućinu i egzotiku? Koja to mesta na svetu koje pružaju istinski egzotičan odmor sa visokim temperaturama, peščanim plažama i sa svim ostalim što ide uz to već od maja pa nadalje?

 • Žena koja je stvarala istoriju javljanjem na telefon

  Da li ste se ikada zapitali zašto uglavnom žene rade kao telefonski operateri? Kada su se pojavili telefoni, operateri koji su preusmeravali pozive, pružali informacije, reklamirali kompanije itd, su bili isključivo muškog roda. Sve do pojave Eme Nat.