BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

491-500 of 567

  • Saveti i zanimljivosti

    Imate svoje omiljeno voće? Velike voćne kupove, sveže salate, suvo, zamrznuto, slatko, božansko voće? Hrana ima na vas veći uticaj, nego što mislite. Hrana ima simbolično značenje, koje govori o vašoj ličnosti.

  • Saveti koji će Vam pomoći da se „vratite u školu“

    Sa početkom školske godine, porodice se suočavaju sa novim organizacionim izazovima. Organizujte se već sada i imaćete najbolju školsku godinu ikada! Iskoristite neke od ideja da biste pripremili svoj dom i porodicu za prezauzete dane koji su pred Vama.

  • Saveti za brzo i zdravo skidanje kilograma

    Od Zumbe preko joge do odricanja od brze hrane, ove jednostavne promene u načinu života Vam mogu pomoći da smršate 5, 15 ili 25 kilograma! Poznata Vam je ta priča: Zakunete se da ćete se držati Vaše dnevne rutine i voziti eliptični bicikl te brojati svaku kaloriju. Ali ubrzo, jedete kolačiće u

  • Saveti za najukusniji roštilj

    Dosadio Vam je čist i jednostavan ukus roštilj mesa? Možda živite u kući i često pravite roštilj, a možda samo želite da impresionirate prijatelje? Koji god da je Vaš razlog da isprobate nešto novo po pitanju roštilja, mi Vam predlažemo sledećih nekoliko recepata kojima ćete obradovati Vaše i nepce najbližih.

  • Saveti za ukusniju, laganiju ishranu

    Leto je u punom jeku, temperature su prilično visoke i potrebno Vam je dosta tečnosti svaki dan. U ovakvim uslovima većini ljudi prija laganija ishrana. Imamo nekoliko sjajnih saveta kako da letnju trpezu učinite ukusnijom.

  • Savršen izgled za plažu

    Proleće je granulo, što znači da nam se bliži i doba odlazaka na plažu. Posle duge zimske hibernacije, vreme je da se saberete i da se pripremite za veliko razotkrivanje. Uz malo pažnje posvećene letenjem sređivanju, ovo leto je Vaše.

  • Saznajte koje su najneobičnije alergije

    Alergija predstavlja preosetljivost na neke određene supstance, dok je alergijska reakcija odgovor imunog sistema na, u organizam, unete alergene supstance. Većina alergija nam je vrlo dobro poznata, ali da li ste znali i za alergije na pivo, Sunce, težak život...

  • Seksi ovog leta i sa viškom kilograma

    Tajna seksi izgleda je da pronađete stil koji će isticati ono najbolje što imate da pokažete. Ne postoji ništa loše u otkrivanju malo nage kože. Ali način na koji se razmećete svojim oblinama je taj koji će Vas izdvojiti od ostalih...

  • Serija: Štreberi

    Teorija velikog praska, ili serija koja je na našim TV stanicama poznatija pod imenom “Štreberi“, je komična američka TV serija o životima četiri mlada istraživača sa univerziteta i njihovoj borbi sa svakodnevnim aktivnostima - izlascima, devojkama...

  • Šest jutarnjih trikova za instant energiju

    Pronađite način kojim ćete podići nivo energije kako ne biste posegli za brzom hranom koja Vam se nudi na svakom koraku tokom dana. Otkrivamo nekoliko saveta koji će Vam pomoći da prevarite um i telo kako biste se osećali lako i okretno i da kilograme držite pod kontrolom.