BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

251-260 of 567

  • 10 gestova večitih kavaljera

    Istina je da kavaljerstvo postaje sve manje popularno, jer se većina muškaraca u današnje vreme brine da ovakvom vrstom ponašanja vređa žene, koje se danas smatraju potpuno ravnopravnim sa muškarcima . Ipak postoje određeni kavaljerski  gestovi, koji će oduševiti svaku ženu i pokazati da ste pažljivi i lepo vaspitani...

  • 10 grickalica od kojih se mršavi

    Bilo da ležite budni u krevetu i odjednom dobijete napad gladi ili negde sedite sa prijateljima dok cirkulišu tacne sa hranom, većina nas je osetila potrebu da gricne nešto jer je u tim trenucima hrani teško odoleti. Kada dođe trenutak da odaberete grickalice, da li ste spremni da donesete pravu odluku?

  • 10 načina da napravite pauzu i opustite se

    Stres je neizbežan i zato je veoma važno da se povremeno isključite iz svega i opustite na kratko... Ako tražite nove načine da se opustite, oslobodite stresa i nađete davno izgubljeni mir, predstavljamo nekoliko ideja koje vam možda nisu pale na pamet do sada…

  • 10 nezgodnih navika gejmera

    Da li ste ikada imali partnera u igranju igrica i izbezumljivale su Vas njegovi gestovi i navike? Niste jedini, pred Vam je spisak 10 nairitantnjih navika jednog igrača pored kojeg se možete zateći. Naučite da se izborite sa tim i uživate.

  • 10 praktičnih ideja za zabavu u dvoje

    Ako ste već iskusili “leptiriće u stomaku”, savetujemo Vam kako da ih i dalje zadržite: radite što više zabavnih stvari zajedno i ne dozvolite da Vam nikada i nigde ne bude dosadno.

  • 10 saveta za lek protiv mamurluka

    Topli dani i hladnije noći, ovo je zaista jedno od lepših godišnjih doba. Još uvek je doba letnjih žurki koje najčešće prati i konzumiranje alkohola u većim količinama, što najčešće postaje vidljivo sutradan ujutru kada osetimo dobro poznatog prijatelja koji dođe posle svake „dobre“ žurke – mamurluk. Glavobolja, mučni i onaj sjajan osećaj kako da nas je pregazio buldožer. Zvuči poznato?

  • 10 saveta za napredak na poslu

    Nebitno da li ste generalni direktor ili kancelarijski radnik, svi mi se susrećemo sa preprekama na našem putu do globalne dominacije. Na žalost, taj put je uglavnom trnovit. Predstavljamo Vam 10 načina...

  • 10 saveta za odvikavanje od grickanja noktiju

    Mnogi jednostavno ne mogu da odole – grickaju nokte bilo kada i bilo gde. Potpuno mehanički i nesvesno… Neki to rade i iz dosade… Obzirom da grickanje noktiju tim ljudima predstavlja zadovoljstvo, opušta ih i oslobađa napetosti - od ove navike je teško odustati.

  • 10 uvrnutih činjenica o lepoti

    Kroz istoriju, ljudi su radili potpuno blesave stvari u ime lepote. Još stare civilizacije, poput Egipta i Grčke, su imale svoje načine za ulepšavanje, nekada je šminkerski zanat bio na ceni, a estetika povremeno i u službi medicine. Saznajte koje su kuhinjske čarolije postale kasnije usavršeni kozmetički tretmani...

  • 10 zanimljivih činjenica o Fejsbuku

    Većina nas ima Fejsbuk profil gde volimo da podelimo određene stvari sa prijateljima i poznanicima. Međutim, da li je Fejsbuk stvarno samo za zatvoreni krug ljudi? Otkrivamo činjenice o ovoj društvenom mreži koje možda niste znali.