BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

231-240 of 567

  • 3 najveće laži koje ste učili iz istorije

    Srednja škola je sama po sebi dovoljno teška, setimo se samo svih video igara i ostalih aktivnosti koje su nam odvlačile pažnju. Ono što je čini još težom je što moramo da zanemarimo puno toga što su nas naučili u osnovnoj školi, jer se ispostavilo da su to gluposti.

  • Kako vežbati trbušnjake...bez vežbanja

    Da li je to uopšte moguće? Naravno da jeste! Možda nećete izgledati kao profesionalni bodibilder, doduše, ali ćete se sigurno rešiti nešto neželjenih masnih naslaga na stomaku i smanjiti njegovu veličinu bez onog neophodnog znojenja rigoroznih, svakodnevnih rutinskih treninga. Pa, kako da vežbate stomak, a da pri tome ne vežbate?

  • 11 bizarnih trikova za mršavljenje koji zaista pomažu

    Možda ćete delovati luckasto radeći neke od ovih stvari kako biste smršali, ali one zaista rade u Vašu korist. Jedna od teorija je da mirisanje hrane „vara“ mozak koji tad smatra da je Vi zapravo jedete. Pokušajte, ne može da škodi...

  • 6 brzih i praktičnih načina da Vaš dom zablista

    Proleće se približilo, i baš kao i svake godine, verovatno razmišljate o temeljnom sređivanju doma. Međutim, sama pomisao na kupovinu hemijskih sredstava i pribora za čišćenje, Vam zadaje muke.

    Najbolje od svega, sređivanje kuće za proleće ne mora da Vam oduzme mnogo novca niti vremena. Sve to možete uraditi tokom vikenda, a nekoliko jeftinih sitnica su sve što morate da nabavite.

  • Saveti za brže dobijanje mišićne mase

    Neki ljudi provedu godine u teretani u nadi da će nabaciti više mišića ili da će lepo oblikovati, ali jednostavno kao da to ne mogu da postignu. Pokušavali Vi da se „napumpate,“ dobijete izvajanije listove, poboljšate grudi ili da postignete neki drugi cilj u izgradnji mišića, ovih 10 saveta će Vam pomoći da to postignete, i to za kratko vreme.

  • Izbegnite greške koje svaki roditelj pravi

    Većini roditelja je poznato da je podizanje i vaspitavanje dece poprilično težak zadatak. Međutim, činjenica je da su upravo roditelji možda i najvažniji činioci u tom procesu, naročito u najranijem periodu odrastanja dece, i da svojim ponašanjem mogu puno uticati i na njihovo ponašanje.
    Deca svoje roditelje posmatraju kao idole, i od najmanjih nogu usvajaju njihovo ponašanje.

  • Najlepša cvetna polja na svetu

    Buket svežeg cveća u trenutku osveži dom, pa zamislite onda kako je kada ste okruženi milionima cvetova. Ovih 8 cvetnih polja Vam nude spektakularne i sjajne prizore narcisa, makova, lala, lupinusa, poljskog cveća i mnogih drugih vrsta, u enormno velikom broju i u svakoj mogućoj boji koju možete da zamislite.

    Zima ne izgleda tako loše kada Vam se putovanje do jedne od ovih prelepih bašti ili farmi nađe negde u rokovniku pred kraj proleća, jer tada se većina njih nalazi u punom cvatu.

  • Maniri za stolom

    Po besmrtnim rečima uglađenog tajnog agenta Kolina Firta u filmu Kingsman: The Secret Service iz 2014. godine, „maniri napraviše čoveka.“ Dakle, moramo se složiti sa time i stoga smo ovde da Vas poučimo nekim osnovnim manirima za stolom koje bi svako trebao da zna.

  • 30 zabavnih činjenica od životinjama koje će Vas nasmejati

    Teško je reći šta je to u vezi sa životinjama što najviše volimo – njihov sladak i lep izgled, njihova urođena nevinost ili emotivne reakcije koje u nama izazivaju. Ali šta god da je slučaj, jedna od ovih 30 činjenica će sigurno izmamiti osmeh na Vaše lice.

  • 50 činjenica o Odri Hepbern

    Odri Hepbern je bila britanska glumica dok je Holivud slavio svoje zlatne godine, poznata po svojoj ulozi princeze Ane u filmu Praznik u Rimu. Evo interesantnih činjenica o ovoj fascinantnoj ženi koja spada u jednu od najlepših žena svih vremena.