BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

261-270 of 567

  • 11 zanimljivih činjenica o kafi

    Znate da li želite Vašu kafu crnu ili sa šlagom i šećerom. Ali koliko zaista znate o tom ukusnom napitku koje je deo Vaše rutine svakog jutra? Sipajte sebi šolju kafe i otkrijte sledećih nekoliko činjenica o njoj koje su podjednako ukusne kao i ona.

  • 12 načina da imate najproduktivnije jutro ikada

    Da li su ranoranioci uopšteno srećniji od noćnih ptica? Među 700 odraslih koji su upitani o svom emotivnom stanju, zdravlju i omiljenom delu dana, samoproklamovani „jutarnji ljudi“ su prijavili da su srećniji, produktivniji i zdraviji od noćnih ptica. Želite li da budete kao oni?

  • 12 načina da se rešite celulita kod kuće

    Za svaku ženu je prava noćna mora kad treba da pogleda svoje telo u ogledalu i prvo što ugleda je grozna „pomorandžina kora“! Svake godine farmaceutske i kozmetičke kompanije nas zasipaju tvrdnjama da su proizvele preparate koji donose čudotvorno rešenje. Mi Vam predlažemo 12 načina da se rešite celulita u komforu svoga doma.  

  • 12 razloga zašto su njegovi izlasci dobri i za Vas

    Sledeći put kada Vaš momak/muž kaže: “U petak idem s momcima na bilijar”, nemojte se rastužiti. Ovo je najbolji način da se malo posvetite sebi. Konačno veče samo za Vas i to – bez griže savesti...

  • 12 saveta za uštedu goriva

    Uz cene goriva koje neprestano rastu, sve više smisla dobija ideja da iz svog rezervoara treba izvući što više kilometara je moguće. I nasuprot popularnom mišljenju – ne morate se otarasiti svog trenutnog vozila. Kada je reč o štednji goriva znajte da važi samo jedno – moć je u Vašim rukama.

  • 13 saveta za lepšu figuru do leta!

    Da li vas je proleće i ove godine iznenadilo? Preko zime bili ste sakriveni u kući i sedeli umotani u ćebe na kauču, a sada je došla sezona tanjih stvari, kratkih pantalona i suknjica, tanjih majica, a uskoro i kupaćih kostima.

  • 15 prolećnih saveta za dekoracije

    Proleće je idealno vreme za spremanje doma i uređenje životnog prostora. Neka Vam proleće počne sa našim praktičnim savetima, lakim „uradi sama“ projektima i najboljim trikovima za veliko prolećno spremanje.

  • 20 namirnica za više energije

    Tri sata je popodne i Vaša snaga polako jenjava, sve što želite tada je da malo odremate, ali morate da prisustvujete dugom i iscrpljujućem sastanku. Mogli biste da uzmete još jednu šolju kafe, ali možete posegnuti i za boljim alternativama kao što su semenke bundeve, jabuka, nekoliki kriški crvene babure...

  • 20 stvari koje se ne rešavaju preko SMS-a

    Mobilni telefoni su postali integralni deo naših života do te mere da je nekad vrlo teško spoznati šta je prigodno za uraditi preko njih. Evo naše liste od 20 stvari koje ne biste trebali obavljati preko poruka.

  • 4 iznenađujuće koristi šetnje

    Šetnja je jedna od najlakših fizičkih aktivnosti, pa i ne iznenađuje da je toliko popularno među ljudima koji hoće da ostanu u dobroj formi i zdravi. Ali, pored ovih prednosti ima i neke iznenađujuće koristi koje će Vas naterati da napustite dom i uživate u šetnji kada god Vam se za to ukaže prilika.