BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

61-70 of 255

  • DORMEO X-SENZOR – odabir pravog dušeka nikada nije bio lakši

    Kupovina novog dušeka predstavlja značajnu investiciju u zdrav i kvalitetan san, kvalitetniji život i zdravlje uopšte. Dobro se naspavati znači imati dovoljno energije za ceo dan, osećati se dobro i uživati u baš svakom trenutku...

  • 10 najčešćih poremećaja sna

    Za većinu ljudi spavanje je jedno od najlepših zadovoljstava u životu. Ali nažalost, za mnoge ljude san predstavlja i problem – neki od njih svu vrlo ozbiljni problemi.

    Ovo je lista 10 najbizarnijih poremećaja spavanja...

  • 8 namirnica za bolji san

    Kvalitetan san zavisi od više faktora, a hrana je jedan od njih. Ono što ćete pojesti pred spavanje može ili pomoći da spavate bolje ili će ometati san.

    Predstavljamo Vam 8 namirnica koje će Vam pomoći da bolje spavate...

  • Zabavne činjenice o krevetima, spavaćim sobama i snu

    U spavaćoj sobi najverovatnije provodite dosta vremena. Za mnoge, spavaća soba je poslednja stvar koju će videti na kraju dana i prva stvar koju sretnu ujutru.

    Često dobrodošlu toplotu kreveta na kraju dugog dana uzimamo zdravo za gotovo, ali da li se ikada zapitamo da li se nešto više krije u istoriji našeg sigurnog utočišta i njegovog sadržaja?

    Evo i kratke liste zanimljivih činjenica koje će Vam vrlo lepo leći baš kao i brojanje ovčica pred spavanje...

  • Nekoliko lakih trikova da vratite rutinu spavanja posle sezone godišnjih odmora

    Na žalost većine ljudi, leto se završilo sa njim i sezona godišnjih odmora i letnji raspust za decu. Ovaj prelaz sa zabavnog na formalno može čak i najbolje navike u vezi sa spavanjem potpuno poremetiti. Može Vas učiniti umornim već izjutra, ali i neverovatno frustriranim u večernjim satima jer Vam je teže da zaspite.

    Za ovakvo stanje, mnogi krive post-prazničnu verziju onoga što se obično naziva „strah nedeljne večeri“ – anksioznost zbog za povratka na posao koja vodi neprospavanoj noći sa mnogo okretanja i bacakanja.

    Ipak, postoje neke tehnike koje će Vam pomoći da vratite rutinu spavanja koju ste imali pre odmora...

  • Zajedno u borbi za potomstvo: ti i Dormeo Home

    Dragi Beograđani i svi ostali koji dolazite u glavni grad - juče je otvorena prva Dormeo Home  prodavnica novog dizajnerskog koncepta u Srbiji. Radi se o inovativnom konceptu koji na jednom mestu nudi kompletno rešenje za sve vaše nedoumice u vezi sa uređenjem doma.

  • Poze za spavanje govore kakva Vam je veza

    Kada pričamo o deljenju kreveta sa partnerom, vrlo često prvo pomislimo na seksualne situacije. Ali šta se dešava posle seksa? Govor tela kada spavamo otkriva dosta toga o našim vezama.

    Evo i šta položaj u kojem spavate govori o Vašoj vezi...

  • Kako naukom pobediti probleme sa spavanjem?

    Već je poznato da trećinu života provedemo u spavanju. Kvalitetan odmor i zdravstveno stanje u mnogome zavisi od položaja u kojem spavamo i onoga što radimo neposredno pre spavanja.

    Pronašli smo rešenje kako da spavate „ispravno“ kako biste sačuvali zdravlje...

  • Zbog čega roditelji spavaju loše i kako to sprečiti

    Roditelji spavaju loše jer imaju toliko toga na pameti, jer spavaju na lošem dušeku, jer su njihove prve komšije studenti koji žestoko partijaju, jer brinu o svojim bebama ili je pak posredi nešto sasvim drugo? Možda i nešto neočekivano?

    Evo i saveta kako to promeniti...

  • Prirodni načini da se uspavate

    Nema ničeg goreg od nemogućnosti da se zaspite onda kada Vam je to najpotrebnije. Na sreću, postoji mnogo načina da se uspavate koje su čak istovremeno i produktivne.