BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

71-80 of 255

  • 8 najčešćih problema sa spavanjem i kako ih rešiti

    Spavanje je jedan od najvitalnijih segmenata naših života. Kada smo naspavani osećamo se bolje. Kako se osećamo onda kada smo budni uveliko zavisi od našeg šablona spavanja. Pored toga što će nas osvežiti, ono takođe ima i mnoge druge funkcije.

    Evo 8 čestih problema sa spavanjem i njihovih rešenja...

  • Kako odabrati najbolji bračni dušek

    Za parove kupovina dušeka predstavlja prilično veliki izazov. Ona želi mekši, a on tvrđi, ona pak želi da se pribije uz njega na malenom krevetu tokom noći, dok on obično želi više prostora...

    Predstavljamo Vam najbolje savete pri odabiru dušeka...

  • 11 stvari koje morate imati na umu kada kupujete naddušek

    Treba li Vašem krevetu malo osveženja? Malo dodatne zaštite? Želite li da bude još komforniji? Sjajno, onda sve što Vam je potrebno jeste naddušek. Ali ne bilo kakav naddušek – potreban Vam je naddušek baš za Vaš krevet.

    Ne brinite, u tome ćemo Vam rado pomoći...

  • Imate li lude snove?

    Jeste li ikada sanjali zombije koji žele da Vas pojedu? Novo istraživanje koje je objavljeno u časopisu Dreaming (prevod – sanjanje) za to krivi Vaše maratonsko gledanje serijala The Walking Dead. Istraživači su potvrdili da ono što gledamo dok smo budni ima uticaja na ono što ćemo kasnije sanjati jer se „ubacuje“ u naš um sve dok ne pođemo u postelju.

  • Šta navike u vezi sa spavanjem govore o Vašem zdravlju?

    Da li ste se ikada zapitali da li postoji  razloga zašto brzo zaspite noću, koliko spavate u toku dana i koliko dremki imate dnevno? Rado ćemo Vam pokazati šta navike otkrivaju o Vašem zdravlju i formi Vašeg organizma.

    Spremni?

  • 6 načina da se naspavate tokom praznika

    Između društvenih obaveza, kupovine poklona i porodičnih druženja, praznici Vam mogu oduzeti raspoloživo slobodno vreme, toliko da nemate vremena ni da se naspavate.

    Ali vrlo je bitno da vodite računa o kvalitetu spavanja, jer kako biste inače mogli da započnete Novu godinu na pravi način? Dovoljan broj sati sna će Vam pomoći da nastavite sa Vašom rutinom treninga i pomoći Vam da se ne ugojite. 

  • 7 eksperimenata i istraživanja o manjku sna zbog kojih ćete odmah poželeti da pođete u krevet

    Do sada je sprovedeno nebrojeno mnogo istraživanja na temu nedostatka sna i šta taj nedostatak može učiniti našim telima i umovima – ali smo prilično sigurni kada kažemo da ima još ljudi koji baš i ne veruju da manjak sna može biti toliko zastrašujuća stvar. Sledeći eksperimenti i istraživanja o nedostatku sna će Vas sasvim sigurno ubediti da to nije stvar sa kojom se treba igrati … 

  • 4 čudesne relaksacione tehnike koje će Vam pomoći da spavate kao beba

    Koliko često se bacakate i okrećete u krevetu pred spavanje, brinete misleći o budućnosti (ili prošlosti) i nikako ne možete da zaspite? Vreme je da ponovo spavate dubokim, mirnim snom deteta – evo i 4 čudesne i efikasne relaksacione tehnike koje će Vam u tome pomoći!

  • Šta se dešava sa Vašim telom i umom kada ne spavate?

    Da li znate šta se dešava sa Vašim telom i umom ukoliko ne spavate dovoljno? I ne, nije u pitanju samo omanji umor – nedostatak sna nosi brojne kratkoročne i dugoročne posledice koje ćete sigurno želeti da izbegnete …

  • Kviz: Koliko zapravo znate o spavanju?

    Toplota olakšava spavanje, ali ne svaka. Lako se uspavate dok gledate neki film, ali kakav je kvalitet tog spavanja? Proverite da je li tačno ono što znate o spavanju!

    Ako niste sigurni šta na Vas deluje uspavljujuće, a šta Vas drži budnim, ako imate dilemu da li popiti čašicu alkohola pre spavanja ili ne, uradite sledeći test i razrešite svoje nedoumice i naučite nešto novo...