BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

21-30 of 255

  • Sanjate li kako Vam zubi ispadaju? Evo i šta to predstavlja

    Da li često sanjate kako Vam zubi ispadaju? Ako je tako, možda ste se baš i zapitali šta to može značiti. Koliko god fascinantni snovi umeju biti, nemaju uvek tako očigledno značenje.

  • Brže utonite u san već večeras uz ovih 12 saveta

    Iako neki ljudi zaspu trenutka pošto im glava padne na jastuk, mnogi sa nemirom zure u plafon satima. Ispratite ove smernice i brže ćete zaspati i duže spavati.

  • Čist krevet - dobar san

    U Dormeo omogućava da proizvodi za spavanje u Vaš dom stignu u besprekornom stanju. Kako su naši proizvodi dizajnirani tako da Vam obezbde najbolji san, to takođe znači da su oni maksimalno 'opremljeni' kako bi pružili i garantovali higijensko okruženje za spavanje.  

  • Dremati ili ne dremati: 5 saveta

    Dremanje deluje kao tako naivna stvar, zar ne? Pa, ono to zapravo nije. Istraživači su doveli u vezi dremanje sa kardiovaskularnim bolestima, Alchajmerovom bolesti i prevremenom smrti – ali nisu sve dremke potencijalno opasne. Evo kako da učinite Vaše dremke prijatnijima, zdravijima i produktivnijima.

  • Najtraženiji posao u Srbiji

    Ponovo je otvoren konkurs za Dormeo spavača. Plata je 100.000 dinara, a radi se samo 1 dan! 

  • Ćebe koje efikasno rešava nesanicu i stres

    Da li i vi imate problem sa nesanicom, sindromom nemirnih nogu, trzanjem i neprekidnim traženjem udobnog položaja tokom noći? Kao posledica stresa i uznemirenosti, nesanica je čest problem koji se kod gotovo svakog od nas javi u nekom momentu u životu. Čitajte dalje…

  • 16 namirnica zbog kojih ne možete da zaspite

    Ne, kafe definitivno nije jedina stvar koja Vas sprečava da mirno usnite u večernjim satima. Takođe postoje i mnoge druge vrste hrane koju često jedemo i koja ima isti učinak, ali toga jednostavno nismo svesni. Sve do sada. Koju hranu bi trebalo izbegavati pre polaska u krevet?

  • 12 najvećih mitova o spavanju - istina ili neistina?

    San je stvarno neizbežan deo našeg života. Stoga ne čudi što o spavanju postoji toliko mitova. I dok neki od njih mogu biti istiniti, većina ih je jednostavno pogrešna. Proverili smo i ocenili 12 najvećih mitova o spavanja za Vas…

  • Jutarnja rutina prema Vašem horoskopskom znaku

    Bili Vi tip osobe koja iskače iz kreveta u jutarnjim satima kao da kuća gori, spremni da se uhvatite u koštac sa danom ili ona druga vrsta kojoj je doslovce potrebno da zapali svoj krevet kako bi se od njega odvojila, posedovanje dobre jutarnje rutine je od ključnog značaja za sve odrasle ljude.

  • Kako zaspati u 2 minuta

    Postoje mnogobrojni saveti i trikovi o tome kako da brzo zaspite. Ali ovi sledeći nam dolaze od vojske SAD-a! A svi znamo da se oni tamo ne šale, te bi ovo zaista mogla biti tehnika koja će konačno rešiti Vaš problem…