BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

211-220 of 567

  • 5 namirnica koje smatrate zdravijim nego što to misle nutricionisti

    Baš kada pomislite da ste savladali sve što se zna na temu zdravije ishrane, naletite na vesti da pasta zapravo nije kriva za gojaznost. ŠTA? Hoće li se već usaglasiti sve te tvrdnje?
  • Večita dilema vozača tokom leta - klima ili otvoreni prozori?

    Puno vremena provodite u automobilu tokom leta? Naravno! Još kad naletite na gužvu u saobraćaju, znači da ćete se krčkati  u svom automobilu satima.

    Vreme je da razrešimo večitu dilemu – da li je bolje da uključite klimu u automobilu ili da otvorite prozore? 

  • Ovo voće i povrće je bolje smrznuto nego sveže

    Iako je najzastupljeniji stav da je sveže voće i povrće neuporedivo zdravije i hranljivije nego smrznuto, kod nekih namirnica postoji izuzetak. Na osnovu najnovijih istraživanja, sledeće namirnice je bolje zamrznuti pre korišćenja.

  • Tri delotvorne i zdrave dijete

    Planirate odmor ali ste upravo shvatile da i niste najzadovoljniji linijom? Ne brinite, ovi jednostavni i vrlo efikasni dijetetski saveti Vam mogu pomoći da izgubite tih nekoliko kilograma viška pre nego što pokažete svoje telo u bikiniju.

    Jeste li spremne?

  • Kako omogućiti deci bezbednost na internetu?

    Tehnologija je svuda. Kompjuteri i pametni telefoni nam omogućavaju lagani pristup svim sadržajima na internetu i u dosta situacija nam olakšavaju život. Međutim, bezbednost dece na internetu postaje sve veći problem.

    Ipak, postoje neki koraci koje možete preduzeti kako biste Vaše dete zaštitili od zloupotreba...

  • Najbolji saveti za odabir odela prema građi tela

    Ništa ne može nauditi Vašem stilu brže i više nego li kakvo loše odelo. Često viđamo momke koji nose sakoe koji su preveliki, predugački ili pak staromodni. Na sreću, ne morate iskeširati celu platu za dizajnersko odelo – morate samo pronaći odgovarajući kroj za sopstveni tip građe.

  • Šta zapravo znači boja pasoša?

    Da li ste se ikada zapitali zašto pasoši mogu biti samo crveni, plavi, zeleni i crni? Iznenađujuća je činjenica da boja pasoša ne zavisi od uređenja države iz koje dolazi, ali ipak ona nije baš ni nasumično izabrana. 

  • Proverite da li ste kreativni

    Svet bi bio užasno mesto bez kreativnih ljudi. Da li uopšte možete da zamislite život bez umetnosti? Na samu pomisao smo zadrhtali. Da li ste možda Vi sledeći Vilijam Šekspir, Stiven Spilberg ili Dž. K. Rouling? Otkrijte uz ovih 20 znakova koji govore da li ste kreativna osoba. 

  • Mršavljenje je lako kada um i telo sarađuju

    Umorni ste od gladovanja danima i noćima i znojenja u teretani tri do četiri dana nedeljno, ali i dalje ne postižete dugotrajne rezultate kada je u pitanju mršavljenje? Razlog Vašeg neuspeha bi se mogao kriti u činjenici da Vaše telo i Vaš um ne rade zajedno za ovaj isti cilj. Ali mi Vam sa time možemo pomoći …

  • Pripremite kožu za leto u udobnosti doma

    Prvi topliji dani su vreme da pokažete svoje ruke, noge i stopala – ali jesu li oni spremni da ih svet vidi? Zima je bila duga i hladna i Vi ste verovatno uživali u dobu kada nega nije baš apsolutno neophodna. Međutim, sada je vreme da se opet posvetite svom telu.