BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

221-230 of 567

  • 4 stvari koje su Vam potrebne za savršen vikend

    Verovatno ćete se složiti da je maj jedan od najboljih meseci za vikend putovanja, zar ne? Ali čak i nešto tako divno poput prolećnog vikend-odmora može biti upropašteno sa zaboravljanjem (ili pak nezaboravljanjem) nekih važnih stvari kod kuće. Da li znate koje su to stvari?

  • Efikasno skinite kilograme uz pomoć naučnih činjenica

    Postoji mnogo načina da brzo smršate. Međutim, kada pokušavate mnoge od njih, gladni ste i nezadovoljni. Sem ako nemate čeličnu volju, glad će Vas naterati da popustite i odustanete od dijete vrlo brzo.

  • 20 uvrnutih činjenica

    Predstavljamo Vam 20 interesantnih činjenica koje će Vas zabaviti, ali i iz kojih nešto možete i naučiti. Uživajte...
  • 8 načina da postanete bolji tata

    Ko ne želi da postane bolji tata svojoj deci? Ovo je mnogo lakše reći nego učiniti, jer put kojim morate proći je vrlo nepredvidiv i iza svakog ćoška se pojavljuju izazovi i potencijalne greške.

    Ali ako ste odlučni da postignete ovaj cilj, evo 8 saveta koji će Vam pomoći.

  • 10 jednostavnih načina da osvetlite tamnu sobu

    Nivo svetlosti koje dopire do Vas znatno utiče na Vaše raspoloženje. Ti dragoceni zraci Sunca podstiču proizvodnju vitamina D u telu i donose vedrinu u Vaš život.
  • Važni saveti ukoliko putujete sa decom

    Proleće je sjajno vreme za putovanja – nije jako toplo, nije ni jako hladno, a najbolje lokacije nisu tako pretrpane niti skupe koliko jesu najčešće tokom leta. Što ne biste poveli svoju porodicu na proputovanje ovog proleća? Ukoliko imate decu, to može biti vrlo originalna avantura … Ne brinite, imamo nekoliko sjajnih saveta koji će sve to učiniti makar malo lakšim.

  • Napunite se energijom na jednostavne načine

    Neprekidno se osećate umorno? Ovo je možda vrlo jasan znak da je Vašem telu potreban energetski preobražaj, koji će poboljšati Vašu izdržljivosti, Vašu produktivnost i sveukupno zdravlje i blagostanje. 8 jednostavnih koraka Vas deli od boljeg života – jeste li spremni za energetski preobražaj?

  • Kako do dobre forme - potpuno besplatno?

    Oblikovani mišići, uži struk i bolje atletske sposobnosti zvučne fantastično. Ali skupo članstvo u teretani, skupi individualni ili grupni treninzi i skupi proteinski šejkovi? Ne baš toliko.
  • Neverovatne teorije o najpoznatijim građevinama na svetu

    Većina država i njihovi glavni gradovi imaju neka lepa obeležja koji se često nalaze na razglednicama. Kao što je Koloseum u Rimu, Crveni trg u Moskvi… Iza većine tih obeležja se kriju i razne teorije o tome kako su namenjene nečem sasvim drugom i vrlo često imamo neverovatna tumačenja da su ih napravili vanzemaljci i sl. Pogledajmo neke od najpoznatijih svetskih građevina i priče koje kruže oko njih…

  • 7 zlatnih pravila za negu kože u tridesetim

    Svi znaju da im koža nikada neće biti tako dobra kao što je bila u dvadesetim godina i da navršavanje tridesete donosi čitav spektar novih problema sa kožom. Znamo osnove: čistiti, tonirati, vlažiti i nikada ne počiniti kardinalni greh odlaska u krevet i spavanje sa šminkom, čak i ako to znači da ćemo upotrebiti vrhunski kozmetički tabu maramica za lice. Ali ono što stvarno želimo znati je kako da sačuvamo izgled naše kože kao mlade i sjajne koliko god je to moguće dok se budemo borili sa znacima njenog starenja.