BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

141-150 of 255

  • Izuzetan kvalitet i udobnost

    Pokrivač, navlaka za pokrivač i jastučnice izrađeni su od 100% pamuka te imaju elegantan svilenkasti odsjaj. Upravo 100% pamuk je razlog što je posteljina Trend Set tako udobna i mekana na dodir. Ova posteljina je idealan izbor za osobe sa osetljivom kožom. 

  • Kako da lakše spavamo kad smo prehlađeni?

    Svi znamo da je dovoljno sna ključ za izbegavanje raznih prehlada u ovoj hladnoj sezoni gripa, kao i za oporavak. Ali svako od nas ko je imao problem sa kašljanjem ili začepljenim nosem zna da je to često lakše reći nego uraditi.

  • Kako da lakše zaspite?

    Da li se i Vi prevrćete u krevetu satima pre nego zaspite, a osećate posledice neprospavane noći sledećeg jutra? U svetu koji od nas zahteva da smo uvek spremni, ponekad je teško isključiti se, umiriti i lagano utonuti u san. Isprobajte neke od ovih saveta koji će Vam pomoći da lakše i brže zaspite.

  • Kako da se probudimo srećni?

    Da li ste jutarnji tip osobe? Ako niste, onda Vas radost buđenja u rano jutro verovatno nije upoznala… Ipak postoje neki veoma jednostavni i čudesni načini da se ustane čio i veseo u cik zore. Da li ste spremni da svoja jutra pretvorite u najbolji deo dana?

  • Kako da spavate kao beba?

    Imate li problema sa spavanjem? Pre nego što počnete da razmišljate o uzimanju pilula za spavanje, pokušajte sa sledećih 8 jednostavnih saveta koji će Vam pomoći da poboljšate kvalitet Vašeg sna i života uopšte.

  • Kako da uspavate vašu decu u 4 koraka

    Da li svake večeri imate problem jer vaš mališan odbija da zaspi ili konstantno beži od kreveta?

  • Kako napraviti modernu spavaću sobu?

    Odlučivši se za ovaj stil kreveta ne znači da morate napraviti i kompromise u pogledu stila, jer i dalje možete uživati u modernoj i otmenoj spavaćoj sobi zahvaljujući krevetima od punog drveta sa baldahinom.

  • Kako odabrati pravi dušek?

    U okviru Dormeo asortimana možete lako odabrati pravi dušek za sebe. Posedovanjem svih potrebnih standarda kvaliteta i dodatnim prednostima Dormeo lako može zadovoljiti specifične želje svakog čoveka.

  • Kako preživeti dan posle neprospavane noći

    Postoji mnogo razloga koji Vas mogu održati budnim tokom noći: suviše dobro se provodite sa prijateljima, prehladili ste se i proveli celu noć šmrcajući, a možda Vas je budnim držala dobra, stara nesanica. Bez obzira šta je razlog – sada je novi dan i Vi morate da se nosite sa njim...

  • Kako san utiče na naš mozak?

    Sama svrha sna je zagonetna naučnicima i filosofima već milenijumima. Dok skorašnja istraživanja pokazuju da je san dobar za pamćenje, mi Vam otkrivamo čemu još sve san služi kao posebno stanje organizma....