BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

441-450 of 567

  • Opušteno uz dijetetske proizvode?

    Kada se hrana označi kao dijetalna, onda potrošač postaje opušteniji, znajući da ima niske masnoće, niske kalorijske vrednosti, nizak postotak soli, itd. Ali jeste li znali da neki dijetetski prehrambeni proizvodi mogu da imaju kontraefekat?

  • Osvežite svoje pamćenje

    Svakom može da se dogodi da ima problem sa koncentracijom i pamćenjem, bez obzira na godine. Na pamćenje, pored genetike i zdravlja utiče i ishrana, nikotin i nedostatak fizičkih aktivnosti. Pročitate savete kako da ostanete skoncentrisani.

  • Osvežite svoju kolekciju parfema

    Pošli ste u izlazak, stavili svoj omiljeni parfem, a onda, sledi iznenađenje – taj miris je svuda. Isti parfem koji ste Vi stavili, stavilo je i desetine drugih muškaraca. I samo tako, umesto da se ističete u masi ljudi, postali ste samo deo nje. Ovo znači samo jednu stvar – vreme je da promenite parfem!

  • Osvojite laptop, HTC Android mobilni ili kameru!

    Igraj se na Facebook-u sa Dormeom! Uključi se u naš nagradni konkurs, saznaj šta položaj u kom spavaš govori o tebi, zovi prijatelje i osvoji HP laptop ili neku drugu super nagradu!

  • Osvojite vikend za dvoje u Sloveniji!

    Uključite se u konkurs "Odbrojavamo za Dormeo", obavestite što više prijatelja i odaberite omiljeni Dormeo proizvod iz Mercator Programa lojalnosti u periodu od 9.5.2011. do 25.9.2011.
  • Otarasite se loših navika

    Svi smo pogođeni lošim navikama. Ali da li je Vaša određena fiksacija samo iritantna, da li Vam samo troši dragoceno vreme ili bi pak mogla i da zaista povredi nekog; postoje mali štosevi i tehnike kojima ćete ih se rešiti jednom zauvek.

  • Otežano dišete?

    Da li ste ikada imali problem sa otežanim disanjem koji su najčešće posledica grinja koje se nastanjuju u našim domovima? U svakodnevnom užurbanom životu nismo ni svesni koliko alergena ima svuda oko nas, čak i na onim mestima gde to najmanje očekujemo...

  • Otkrijte da li ste Alfa mužjak

    Posmatramo dva momka, oba rade u istoj firmi. Obojica na pozicijama kruga srednjeg  menadžmenta. Obojica su odlučni i imaju samopouzdanje. Ali jedan od njih je Alfa mužjak, a drugi je Nasilnik. Kako ih razlikovati? Da li je moguće da ste i sami jedan od njih, a niste toga ni svesni? Što bi Vas bilo briga?

  • Otkrivamo kada je pravo vreme za kafu

    Da li ste se ikada pitali koje je najbolje vreme za ispijanje kafe? Da li Vam se dogodilo nekada da pijete kafu i da imate utisak kao da ona na Vas ne deluje? Da nema one razbuđenosti posle njenog ispijanja? Objašnjenje za ovo leži u jednom konceptu koji je veoma zanimljiv, a opet kao takav često zapostavljan i o njemu se retko kad govori – reč je o hronofarmakologiji.

  • Ova navika diše nivo stresa

    Koliko puta dnevno proveravate Vaš smart telefon? 10? 20? Vreme je da prestanete sa time, jer to podiže nivo stresa kom ste izloženi, kažu istraživači – i to ne zato što Vam šef šalje imejlove, već i zbog prijatelja.