BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

61-70 of 567

  • 10 najboljih automobila 2018. godine

    2018. godina se brzo bliži kraju, a modeli za 2019. su tek počeli da se pojavljuju na ulicama svetskih prestonica. Sada kada smo vrlo blizu tome da sat otkuca i poslednje minute ove godine, konačno možemo da se osvrnemo i vidimo šta se dešavalo u svetu automobilizma.

    Pomoću JD Power-a i njihovih rang listi, donosimo Vam 10 najbolje rangiranih automobila 2018...

  • Evo kako psi prepoznaju loše ljude

    Pas ili mačka? Ovo je pitanje o kome se raspravlja godinama. Evo još jedne činjenice vezane za pse koja bi mogla promeniti Vaše mišljenje po pitanju novog ljubimca.

    Vi verujete svom psu, ali da li on veruje Vama?

  • 10 stvari koje ne znate o čokoladi

    Ona je jedan od najvoljenijih prehrambenih proizvoda na svetu i mnogi bi rekli da bez nje ne mogu da žive. Većina nas bi rekla da je odlično poznaje, jer je redovan deo naših života.

    A da li znate ove činjenice o omiljenom slatkišu ?

  • U budućnosti nam ovi delovi tela više neće trebati

    U prvom poglavlju „Postanka čoveka“ Čarls Darvin je identifikovao nešto preko deset delova tela koje je vešto opisao kao „beskorisne ili skoro beskorisne.“ Darvinov katalog je daleko od završenog – naša tela su krcata delovima koji nam nisu potrebni.

    Hajde da pogledamo makar neke od njih...

  • 10 romantičnih filmova koji vraćaju veru u ljubav

    Ponekad su scene seksa u filmovima čista požuda, ali ponekad predstavljaju čistu i neokaljanu ljubav. Ako želite da spoznate razliku između seksa i vođenja ljubavi, pogledajte neke od sledećih filmova i njihove upečatljive scene.

  • 5 najpametnijih kriminalaca u istoriji

    Neki kriminalci su toliko genijalni da ne možete a da ne pomislite, „kako li mu je to palo na pamet!“ Predstavljamo Vam 5 slučajeva čiji su počinioci bili toliko mudri da su se skoro izvukli sa nedelom, a u jednom slučaju i jesu...

  • Razlika između zrelih i nezrelih banana

    Nedavno fotografija banana u različitim stadijumima zrelosti koja se pojavila na Instagramu je pokrenula lavinu od preko 2000 komentara. Korisnici te društvene mreže su počeli da diskutuju da li zrelost banane donosi i posebne zdravstvene benefite.

    Evo šta kažu stručnjaci...

  • 10 iznenađujućih stvari koje kofein čini Vašem telu i umu

    Neki od nas jedva da se i osećaju kao ljudsko biće bez šolje (ili dve-tri) kafe ujutru. Kofein pokreće naše dane i pomaže nam da se povežemo sa drugima. Gde bi svet bio bez kafe, pauza za kafu i savršenog espresa posle večere?

    Evo i kako to kofein utiče na Vaš mozak...

  • Najčešće zablude o fitnesu

    Kako je moguće da se više puta nedeljno mučite sa fitnes spravama, a i dalje se osećate loše? Svi su toliko zadovoljni treningom koji upražnjavaju… Šta onda sa vama ne valja? Ne brinite, moguće da spadate u jednu među hiljadu osoba – koja robuje pogrešnim i zastarelim predstavama o fitnesu.

  • 13 zanimljivih činjenica o kafi

    Kafa je značajna izvozna roba: ona je bila najvažniji poljoprivredni eksport za dvanaest zemalja 2004. godine i druga najvrednija izvozna roba zemalja u razvoju.

    A evo još zanimljivih podataka o omiljenom jutarnjem napitku mnogih...