BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

71-80 of 567

  • Najboljih 10 načina da povratite energiju ukoliko ste introventna osoba

    Da, introvertnost se uglavnom svodi na to da uživate u samoći, ali to ne znači da zatvorene osobe nemaju bilo kakvu vezu sa drugim ljudima. Dakle introverti mogu biti viđeni u društvu drugih ljudi, ponašaju se prijateljski i nekad imaju i vrlo bogat socijalni život.

    Jer biti introvert ne znači biti stidljivi usamljenik koji nikada ne priča sa svetom. Introverzija povlači da Vam je potrebno malo vremena nasamo da biste se „napunili“, jer društvene interakcije za zatvorene ljude su prilično iscrpljujuće.

    Nemojte se osećati loše zbog toga, potrebno Vam je samo da vratite svoju energiju. Hajde sad da vidimo i kako!

  • 8 najčudnijih ratova u istoriji

    Ratovi se vode oko mnogih stvari. Može se raditi o časti, slavi, oslobađanju zemlje za koju narod veruje da mu sa pravom pripada – i tako dalje. Ali pored svih tih razloga, javljali su se i mnogi ratovi koji su vođeni oko trivijalnih ili čak upitnih razloga.

    Dakle, bez daljnjeg odlaganja, donosimo Vam listu sa nekim od najbizarnijih ratova...

  • 6 stvari kojima nesvesno uništavate kosu

    Čestim farbanjem, peglanjem ili blanširanjem u velikoj meri možete uništiti kvalitet kose. I to Vam je verovatno dobro poznato. Ali postoje i neke stvari kojima kosu ubištavate vrlo nesvesno.

    Ovih 6 na primer...

  • Najbolje prirodne boje za farbanje jaja

    Jaja su jedan od simbola proleća jer s Uskrsom dolazi toplije vreme i buđenje prirode iz zimskog sna. Jaja se obično smatraju zdravom hranom, ako ih jedete u umerenim količinama jer je belance izuzetno bogato proteinima.

    Povodom Uskrsa, donosimo savete kako ih pravilno skuvati i obojiti prirodnim bojama...

  • 8 najluđih razloga za razvod

    U današnje vreme, razvod braka više nije toliko neobična pojava kao pre 50-ak godina. Najčešći razlog je, naravno neverstvo. Ali bračni parovi mogu pronaći razlog za prekid zajedničkog života u nekim vrlo neobičnim situacijama.

    Ovih 8 su stvarno za rubriku verovali ili ne...

  • Top 10 ženskih parfema za 2018.

    Nije bitno da li imate neki poslić od sat vremena ili sastanak koji ne smete propustiti, uvek bi trebalo da mirišete kao da ste izašli iz prodavnice Victoria’s Secreta.

    Ne samo da Vam parfemi pomažu da mirišete lepo već Vam tako podižu i samopouzdanje. Vaš lični miris i proizvod za koji se odlučite mogu uticati na to kakav ćete utisak ostaviti na druge i koliko ćete se istaći, pa je važno i da se potrudite.

    Sledi lista od 10 parfema koji će Vam pomoći da ostavite trag ili bolje rečeno, lep i prijatan miris …

  • Teorije zavere koje bi mogle biti istinite

    Svake godine ljudi se potrude da nađu nov pogled na određena istorijska dešavanja. Ponekad čak i otkriju neobične činjenice u biografijama poznatih ličnosti.

    U početku, takva otkrića su nas zasmejavala. Poricana su i smatrana su nekom vrstom šale. Ali što se više otkrivalo, to su se činila istinitijim. Neke od teorija su čak počele da izgledaju sasvim logično.

    Mi smo za Vas odabrali nekoliko zanimljivih teorija. Na Vama je da odlučite koje od njih su potpuna gluposti, a koje smatrate sasvim mogućim...

  • 7 najvećih zabluda u vezi dijeta u koje svi veruju

    Skoro svako se barem jednom u životu odlučio za neki vid dijete, ali pre nego što počnete sa Vašom, pogledajte sve ove mitove u koje verovatno verujete celog života – a ispostavilo se da su apsolutno pogrešni...

  • 14 navika koje će Vam pomoći da budete privlačni i zdravi uz minimalan trud

    Na internetu možete naći milione saveta o tome kako da ostanete zdravi i privlačni: brojanje kalorija, bavljenje sportom, smanjen unos hrane itd. Ali naučnici imaju sasvim drugačiji pogled.

    Evo i 14 naučno dokazanih saveta koji će Vam pomoći da budete zdravi uz najmanje uloženog truda.

  • 10 najboljih knjiga svih vremena

    Pretpostavljamo da se neće svi složiti sa ovim izborom. Sastavljanje ovakve liste je prilično nezahvalno, ali na sreću, kompjuterski program Norton (iz Norton Anthologiesa) je upitao 125 najvećih živih pisaca da odaberu najbolje knjige, a potom je (pomoću statistike) usledila lista od 10 najvećih dela koja su ikada napisana.

    Nepotrebno je reći, ali ako ih niste pročitali, verovatno biste trebali...