BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

51-60 of 567

  • 12 najposećenijih plaža na svetu

    Jeste li spremni za raj? Ako jeste planirajte posetu nekoj od sledećih destinacija – postoji dobar razlog zašto su one neke od najposećenijih plaža na svetu.

  • 3 načina da dobijete tačno ono što želite

    Naravno da možete provesti dane i dane, mesece pa čak i godine u želji da nešto postignete, ali možete postići svoje ciljeve i na lakši, brži način, način koji manipulatori smatraju najkorisnijim.

    Postoje neki jednostavni trikovi koji će Vam pomoći da naterate ljude da urade tačno ono što želite od njih...

  • 4 razlog zašto su ploče bolje od digitalnih formata

    Gramofonske ploče nisu umrle zajedno sa Janis Joplin. One su i danas poprilično žive i daleko su poželjnije za slušanje muzike od digitalnih formata. Hajde, poletite sa nama. Idemo na kraći put do prodavnice ploča ili buvljaka i usput ćemo Vam reći zašto biste se trebali određi digitalnih formata zarad 12 inča velikih ploča.

  • Tračare, sveznalice, smetala...sa kakvim kolegama radite?

    Svi se na poslu i u radnom okruženju susrećemo sa najrazličitijom tipovima saradnika i kolega. Ukoliko želite lakše da prepoznate i kategorišete ljude sa kojima radite, čitajte dalje, prepoznajte nekoliko najčešćih tipova iritantnih kolega i saznajte kako sa njima izaći na kraj...

  • Najjednostavnije rešenje za odleđivanje stakala na automobilu

    Kako su temperature sve niže, veliki problem vozačima predstavljaju zamrznuta stakla na automobilima. Obzirom da živimo na Severnoj polulopti naučili smo razne štoseve za razbijanje jutarnjeg mraza.

    Jedan meteorlog je došao do rešenja koje odleđuje stakla u sekundi...

  • 5 napitaka koji su kao stvoreni za zimu

    Jeste li spremni za malo osveženje? Ukoliko Vam ne prijaju hladni zimski dani, a čaj jednostavno nije dovoljan da Vas zagreje, imamo za Vas neke ukusne ideje za fantastično dobre i neverovatno osvežavajuće napitke koje možete piti tokom cele zime.

  • 11 fascinantnih činjenica o snegu za koje nikada niste čuli

    Zimska čarolija je potpuna samo uz mnogo snega . Tada se mogu iskusiti prave zimske radosti – grudvanje, pravljenja Sneška, sankanje, skijanje ili romantične šetnje dok sneg škripi pod nogama.

    A koliko zaista znate o snegu?

  • Kako najlakše podneti alkohol tokom novogodišnjih proslava

    Po svoj prilici nekoliko grešaka ste već napravili do sada, a da toga možda niste ni svesni. I zato nazdravimo sledećim stručnim savetima za „cuganje“ koji bi trebalo da nam pomognu da se ne borimo sa mamurlukom sledećeg dana...

  • 10 istinskih džentlmena sveta kriminala – II deo

    Određena vrsta kriminalaca ima sopstveni moralni kodeks, dela lišena zle namere i takođe poseduje i određenu vrstu sofisticiranosti koja je u potpunom kontrastu sa svim ostalim, običnim kriminalcima. Knjige i filmovi su puni ovakvih likova, a da li oni postoje i u stvarnom životu?

    Ovih 10 će istorija pamtiti...

  • 10 istinskih džentlmena sveta kriminala – I deo

    Određena vrsta kriminalaca ima sopstveni moralni kodeks, dela lišena zle namere i takođe poseduje i određenu vrstu sofisticiranosti koja je u potpunom kontrastu sa svim ostalim, običnim kriminalcima. Knjige i filmovi su puni ovakvih likova, a da li oni postoje i u stvarnom životu?

    Ovih 10 će istorija pamtiti...