BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

91-100 of 567

  • Šta je nordijska dijeta?

    Za razliku od većine trendovskih dijeta, nordijska ishrana se ne svodi na smanjivanje kalorija niti izbacivanje ugljenih hidrata. Umesto toga, ona predstavlja način ishrane koji je podjednako dobar za Vas koliko i za životnu sredinu, zahvaljujući usredsređenosti na biljne namirnice i ribu.

    Evo šta bi trebalo da znate u vezi nordijske ishrane pre nego što je i sami isprobate...

  • Kozmetički preparati koje možete sami napraviti

    Skoro svako je u današnje vreme posetio neki blog o lepoti i nezi. Preko 50% žena povremeno pogleda neki od blogova o lepoti i 34% prati savete iz YouTube video blogova i različitih vodiča.

    Uz ovoliku količinu lako dostupnih informacija, čini se da nema skoro ničega što nas može iznenaditi. Ali lista ispod će Vam predstaviti preparate koje mogu da Vam pomognu da rešite razne kozmetičke probleme...

  • Najbolji momenti u istoriji Mundijala – II deo

    Nastavljamo sa pričom o najboljim momentima u istoriji svetskih prvenstava u fudbalu.

    Koji igrači su učestvovali u najlepšoj akciji svih vremena? Po kojem igraču je nazvan jedan dribling? Kada je Pele debitovao i ušao u istoriju?

  • 10 jednostavnih pitanja na koja niko nema odgovor

    Ponekad naučnici dođu vrlo blizu rešenja misterije, ali je ne dokuče. Baš kada počnemo da mislimo da razumemo svet oko sebe, realnost nas vraća na zemlju.

    I ne, ovo nisu ona kvazinaučna istraživanja već vrlo obična pitanja sa kojima se susrećemo svakog dana...

  • 10 neobičnih načina da iskoristite koru od banane

    Najuobičajenija stvar koju radite sa korom banane jeste da je bacate u smeće. Međutim koru od banane možete iskoristiti za mnogo korisnih stvari. Možete ih koristiti u kuhinji kao sredstvo za čišćenje ili pak u sklopu nege kože.

    Sakupili smo neke od najkorisnijih načina upotrebe za koru banane koje će Vam definitivno promeniti način razmišljanja o ovom voću...

  • 10 odevnih predmeta koji će Vas u sekundi učiniti privlačnijom

    Od klasične male crne haljine do majica koje otkrivaju ramena, u ovih 10 vrsta garderobe su žene najprivlačnije muškarcima.

    A ono što je najbolje – većinu navedenih verovatno već imate u svom ormaru...

  • 5 zločina zbog kojih su promenjeni zakoni u Velikoj Briitaniji

    Velika Britanija ima jedan od najstarijih zakonskih sistema na svetu: njihovo pravo svoje korene ima u Srednjem veku, a sistem porotnika je okosnica zajedno sa premisom da je osoba nevina dok se suprotno ne dokaže.

    Međutim, pravo mora da se usklađuje sa društvenim tokovima kako bi ispunilo svrhu. I ma koliko to paradoksalno zvučalo, neki zločini su direktno oblikovali pravo kakvo nam je danas poznato.

  • 5 činjenica o zaposlenim roditeljima

    Pogodite šta - vi zaposleni roditelji... možda ste zauzeti, pod stresom i umorni, ali niste sami u tome. Prema poslednjim istraživanjima, skoro polovina domaćinstava ima oba zaposlena roditelja koji rade puno radno vreme. Otkrivene su fascinantne činjenice o tome kako ona žive. Evo i pet stvari koje su nama bile zanimljive...

  • 9 neverovatnih načina da koristite sodu bikarbonu

    Soda bikarbona ili sodium bikarbonat je zaista neverovatna sastojak koji ne samo da ima mnoge sjajne prednosti nego je i apsolutno neškodljiv.

     Za Vas smo otkrili 9 sjajnih načina na koji možete da je koristite...

  • Događaji koji su obeležili istoriju Mundijala - I deo

    Čuvena Maradonina "Božija ruka", neverovatna Benksova odbrana Peleu i suze Pola Gaskojna su samo delić onoga što ljubitelji fudbala pamte ceo život. I zaista neki neverovatan gol, podjednako sjajna proslava, momenat genijalnosti ili čak kapric, Svetski kup nas nikada nije izneverio po pitanju momenata koji ostaju večno zapisani u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu. Ovo su neki od najboljih momenata u istoriji...