BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

21-30 of 559

 • Kako postati neodoljiv ženama

  Na planeti imamo nekoliko milijardi žena i one ne donose seksualne odluke kao jedinstveni glasački blok. Svaka žena traži nešto pomalo drugačije...

 • 14 kratkih saveta za post-prazničnu dijetu

  Jesu li Vam praznici bili ispunjeni sa ukusnim prazničnim delikatesima? Ukoliko ste kao i mi ostali, ovaj drugi mesec godine Vas je verovatno negativno iznenadio sa nešto većom cifrom na vagi...

 • 8 neverovatnih načina za upotrebu kokosovog ulja

  Kokosovo ulje je sjajno, ne? Pa, verovatno ni ne znate tačno koliko je sjajno … Evo stoga 8 neverovatnih načina za upotrebu kokosovog ulja u domu i načina da poboljšate sebi svakodnevni život!

 • Šta o Vama govori ono što najradije gledate na TV-u?

  Sve naše navike otkrivaju nešto o nama. Čak i gledanje TV-a. Pa šta onda najradije gledate na TV-u? Želite li da saznate šta to otkriva o Vašoj ličnosti i načinu života?

  Hajde da vidimo …

 • Da li su virusne infekcije izlečive?

  Pored svih lepota i čari koje na donosi jesen, ona nam nažalost donosi i virusne infekcije koje su uzrok bolesti kao što su prehlada, grip, kijavicu i mnoge druge.

  I to nas tera da se zapitamo: da li je uopšte moguće lečiti virusne infekcije?

 • 9 zanimljivih činjenica o preduzetništvu

  Započinjanje sopstvenog biznisa je jedna od najbitnijih odluka koju ćete ikada doneti, ali put do formiranja uspešnog preduzeća sa sobom nosi mnoge luckaste, čak i zabavne momente baš kao i one ozbiljne.

  Evo šta Vas čeka na putu do uspeha...

 • Kako se izboriti sa zavisnošću od kofeina?

  Koliko šolja kafe u proseku dnevno popijete? 2,3,5? Ili možda i više? Zavisnost od kofeina ume biti vrlo nezgodna stvar. Ne samo da potencijalno ugrožava Vaše zdravlje, već Vas košta i novca i vremena, a da ne pominjemo kako zbog njega zubi postaju žuti i neprivlačni. Dakle, da li želite da se suprostavite zavisnosti od kofeina?

 • 10 najboljih rasa pasa za ličnu zaštitu doma i porodice

  Koje su najbolje rase pase za zaštitu doma, porodice i dece? Koji su najbolji psi čuvari za decu? Pa, ukoliko tragate za psom čuvarom koji je naklonjen i deci; savetujemo Vam da nastavite sa čitanjem.

 • Kako odgajiti iskreno dete

  Bebe ne lažu. Odojčad retko kad. Mala deca lažu mnogo. I sve je to u redu. Kada dete počne lagati, to je poprilično snažan znak da proživljava zdrav kognitivni razvoj. Laganje obično smenjuje iskrenost i dobrim komunikacionim veštinama sa vremenom, a roditelji agresivno regulišu takvo ponašanje. Razvoj i edukacija o tome šta je ispravno, a šta pogrešno (ne kradi čokoladu) vode višeslojnom razumevanju kompleksnog koncepta iskrenosti.

 • Evo i zašto tako često osećamo ’septembarsku anksioznost’

  Ako ste ikada osetili kako Vam se raspoloženje menja sa promenom godišnjeg doba, znate i koliko to doba godine može imati veliki uticaj na to kako se osećate. Za anksioznost je poznato da se pogoršava tokom određenih mesecu (poput leta, recimo), dok stanja poput sezonskog afektivnog poremećaja (SAP-a) mogu pokrenuti ozbiljne depresivne epizode tokom zime.