BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

541-550 of 567

  • Vreme je da i Vaša garderoba odraste?

    Svako mora da izabere svoj lični stil, ali neke modne greške su prosto neoprostive. Pročitajte šta ipak treba izbeći i čime, nakon srednje škole ili fakulteta zameniti svu tu demode iprevaziđenu garderobu. Obećavamo Vam da Vas, ako ispoštujete ove savete „modna policija“ neće skoro zaustaviti.

  • Za sveže zaljubljene: Prvo zajedničko putovanje

    Mnogo ljudi Vam može potvrditi da najbolje upoznate osobu ako sa njom otputujete negde daleko; po mogućstvu, samo sa rancem na leđima u neku egzotičnu državu… Čak i kratak put, na primer preko vikenda, je već dobra prilika da bolje upoznate svog partnera.  Pred Vama je 10 osnovnih pravila za putovanje sa svojom voljenom osobom...

  • Zabava bogatih

    Šoping je za žene često ulazak u nadrealni svet (a i za mnoge muškarce). Svet u kome žive lepe boje, meke tkanine, svilene marame i ostale najbolje stvari ovog sveta. Na žalost - mnogima od nas ipak nedostupan. Ipak, bar zbog zabave - otkrivamo vam koji su to najbolji svetski gradovi za kupovinu.

  • Zabavne činjenice o čokoladi

    S obzirom na činjenicu da je čokolada prisutna u našem društvu preko 4000 godina, njen istorijat je svakako zanimljiv i raznovrsan. Ove interesantne činjenice o čokoladi otkriće Vam mnogo toga što niste znali o ovoj interesantnoj namirnici...

  • Zaboravite na brigu o kilogramima

    Leto je već stiglo i verovatno ste shvatili da Vaše telo nije nimalo spremno za kupaći. Evo i 5 jednostavnih načina koji će Vam pomoći da se rešite Vaših problema sa telesnom masom jednom za svagda!

  • Zanimljive činjenice o Danu žena

    S' obzirom da je početak marta, predstavljamo Vam najinteresantnije činjenice o Danu žena i ženama uopšte....

  • Zanimljive činjenice o našoj planeti

    Koliko zaista znate o našoj planeti? Koliko mislite da je Zemlja stara? Koliko je dubok okean? U njenu čast istražujemo i predstavljamo Vam zanimljive i zabavne činjenice vezane za petu po veličini planetu našeg solarnog sistema.

  • Zanimljive činjenice o psima

    Da li ste znali da psi zapravo nisu daltonisti? Ili možda da njufaunlenderi imaju specifične šape koje im pomažu pri plivanju? Ili da trećina svih vlasnika ljubimaca pričaju sa svojim psom preko telefona kada se uključi telefonska sekretarica? Saznajte i više od ovoga!

  • Zanimljive i nebitne činjenice

    Potpuno nebitne ali vrlo interesantne informacije koje biste možda želeli da saznate ali niste imali koga da pitate. Pripremili smo Vam spisak od 30-tak vrlo zabavnih činjenica uz koje smo se i mi lepo zabavili.

  • Zaposlene majke - lošije majke?

    Deca majki koje rade nisu zdrava koliko ona čije majke ne idu na posao, jedan je od rezultata studije koju su sproveli britanski istraživači. Ovo otkriće će sigurno izazvati brojne negativne komentare I sporenja, obzirom da se broj majki koje rade iz dana u dan povećava u celom svetu.