BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

361-370 of 567

  • Kako da otkrijemo prošle živote?

    Šta može vidovnjak, medijum ili neki drugi spiritualista da Vam kaže o Vašim prošlim životima? Da li bi trebalo da potražite hipnotizera kako biste se prisetili prethodnog života? Ili je možda bolje da pokušate to sami da uradite?

  • Kako do lepog i zdravog tena

    Svi se raduju suncu i plaži, spremni da svoju kožu izlože vrelim zracima i pocrne što pre. Sunce je veoma važno, a večiti rat između lepo preplanulih i onih sa aristokratskim tenom počinje ponovo...

  • Kako dobro isplanirati finansije?

    U današnjem članku smo rešili da se pozabavimo novcem i finansijama, tačnije planovima koji se tiču pomenutog, jer u tom planiranju leži ključ do srećnije budućnosti za Vas i Vašu porodicu.

     

  • Kako izabrati pravog frizera

    Tipično za frizere je da lako dobiju mušteriju, ali je isto tako lako i izgube. Na to utiče sam način šišanja, poras konkurencije, nezadovoljstvo klijenata ili prosto – nedostatak hemije između frizera i mušterije… 

  • Kako je internet promenio ljubav

    Iako još uvek nismo počeli da se zaljubljujemo u robote (mada Vam se ponekad to može učiniti) ili da nosimo Google Glass na dan našeg venčanja, novi vebsajtovi, aplikacije i viralni klipovi drastično utiču na način kojim upoznajemo nove ljude i izlazimo sa njima.

  • Kako je nastala čokolada?

    Istorija čokolade je duga i uzbudljiva i nedavna istraživanja pokazuju da je ona korišćena još od pre 3500 godina, u vreme drevne južne i latinoameričke kulture, poput majanske i astečke. Međutim, čokolada se tada nije koristila kao što se koristi danas...

  • Kako kućni ljubimci doprinose razvoju deteta?

    Imati ljubimca predstavlja obično privilegiju detinjstva. Da li ste međutim znali da ljubimci nisu samo izvor tople, krznaste zabave, već da dečiji psihički, socijalni, emocionalni i kognitivni razvoj može biti potpomognut...

  • Kako napraviti picu za desert?

    Dok verovatno niste mislili o pici kao desertu, postoji veoma mnogo recepata koje možete pratiti i pripremiti picu kao takvu kod kuće. Pred Vama je nekoliko popularnijih recepata kojih se ljudi većinom drže već nekoliko poslednjih godina.

  • Kako napraviti savršen dvorac od peska

    Na plaži ste i hoćete da oduševite klince – napravite dvorac od peska! Deca će Vas obožavati! Evo i 8 jednostavnih koraka koji će Vam pomoći da napravite savršeni zamak – zgrabite lopaticu i bacite se na stvaranje Vašeg ličnog remek dela!

  • Kako negovati stara prijateljstva?

    Prijateljstvo je oblik ljubavi i pokretačka snaga života. Doduše, često nam se čini da naš odnos sa pojedinim prijateljima više nije isti. Čini nam se da smo se udaljili, da su naša mišljenja različita, da smo se promenili i razvili određene osećaje gneva, koje smo zataškali u sebi ali se sada pojavljuju.