BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

111-120 of 130

  • Novembarski horoskop

    Pročitajte horoskop za ovaj topli novembar. Čestitamo rođendan svima koji slave u novembru! Saznajte šta Vas očekuje na poslovnom i ljubavnom planu i šta još zvezde ovog meseca predviđaju za vaš horoskopski znak...

  • Oktobarski horoskop

    Otkrivamo šta vas očekuje u prvim danima jeseni. Pročitajte horoskop za oktobar i saznajte više o novinama na poslovnom i ljubavnom planu, prijateljstvu, zdravlju... Naravno, ni ovog meseca nećemo propustiti priliku da čestitamo rođendan Devicama i Vagama...

  • Skriveno u zvezdama 2015.

    Nova godina nam je konačno stigla – i ona će biti čudesna i uzbudljiva. Ukoliko ste spremni za promenu, godina 2015. je savršena da je napravite. Ali pre nego što počnete praviti bilo kakve planove, pobrinite se da saznate šta su Vam zvezde pripremile.

  • Šta kažu zvezde u februaru?

    Pred Vama je februarski horoskop za sve znake. Pošto je februar mesec riba, svim ribama želimo srećan rođendan i poručujemo im da prevaziđu trenutnu nesigurnost... Negativnosti koje vas zaokupljaju su prolazna faza, stoga nemojte gubiti samopouzdanje...

  • Zodijak mart 2010.

    Ovnovi, srećan Vam rođendan! Iskoristite ovu kreativnu fazu koja nastupa u Vašem mesecu, kako biste ostvarili napredak... Svi ostali, pročitajte kakav će za Vas biti mart, možda je ovo idealno vreme za ljubav, posao ili neke promene. Nije na odmet čuti savete zvezda!

  • Zodijak za april 2011

    Dragi Ovnovi, samo napravite dobru procenu ili izbor i nakon test situacija očekuje Vas ubrzano napredovanje na poslovnoj lestvici. U ljubavi se potrudite da pratite partnera... Pročitajte i šta očekuje ostale znake.

  • Zodijak za mart 2011

    Dragi Ovnovi, samo napravite dobru procenu ili izbor i nakon test situacija očekuje Vas ubrzano napredovanje na poslovnoj lestvici. U ljubavi se potrudite da pratite partnera... Pročitajte i šta očekuje ostale znake.

  • Zvezde u avgustu

    Razmišljate o letnjim avanturama, putovanjima i novim poslovnim poduhvatima? Otkrivamo šta Vam zvezde predviđaju za mesec avgust i koje mogućnosti Vam se nude. Ne zaboravite, svoju sudbinu kreirate sami. Dragi lavovi, srećan rođendan!

  • Zvezde u avgustu...

    Device srećan vam rođendan! Prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara... i uživajte u svom dobu godine!

  • Zvezde u februaru

    Čestitamo rođendan svima koji slave u februaru! Saznajte šta Vas očekuje na poslovnom i ljubavnom planu u mesecu ljubavi. Otkrivamo šta još zvezde ovog meseca predviđaju za vaš horoskopski znak...