BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

91-100 of 130

  • Horoskop za septembar 2010.

    Drage Device, sve ide baš onako kako treba u Vašem razdoblju... Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavanja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu saradnika...

  • Horoskop za septembar 2014.

    Drage device, srećan Vam rođendan, uživajte u septembru i krenite u nove pobede - puni energije i sa osmehom! Ne zaboravite da pripremite sve što je potrebno za predstojeći period, posvetite se poslu i

  • Ishrana po horoskopskim znacima

    Svaki od astroloških znakova treba da se odluči za ishranu koja odgovara njegovom temperamentu. Pročitajte kakva vrsta ishrane odgovara znaku u kom ste rođeni.

  • Ljubavni horoskop

    Saznajte da li Vas očekuje uzbudljiva i strastvena nedelja ljubavi ili stabilna i pomalo dosadna veza? Proverite šta Vam zvezde predviđaju za Dan zaljubljenih. Pred Vama je Ljubavni horoskop za narednu nedelju...  

  • Majski horoskop

    Dragi Bikovi i Blizanci - srećan Vam rođendan! Maj je mesec buđenja, novih poslovnih uspeha i poznanstava, iskoristite to! Verujte u sebe i u nove uspehe i budite sigurni da mnoge stvari zavise samo od Vas.

  • Majski horoskop

    Dragi Bikovi, srećan rođendan! Ovo je Vaš mesec i mnoge okolnosti su na Vašoj strani, potrebno je samo da ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ljubavna harmonija predstavlja najlepši doživljaj za Vas.

  • Muškoskop - mart 2011.

    Saznaj svoju sudbinu za mart i nasmej se? Pogledaj najnovija iznenađenja koja su ti zvezde predvidele za ovaj mesec... Flertuj sa zvezdama i nadaj se da će flertovati i ne sa tobom!

  • Muškoskop avgust 2010.

    Mesec device je trenutno u opticaju, proveri da li si u duši mala devojčica ili si pravi pravi zavodnik? Da li si spreman za svoju sudbinu? Pročitaj da li se zvezde šale sa tobom ili ćeš naći u svojoj sudbini i realnost. Ništa nije onako kako izgleda, a istina mora malo da zaboli...

  • Muškoskop februar 2011.

    Kakav te februar očekuje, da li će ti se zvezde smeškati ili podsmevati? Pogledaj najnovije smicalice koje ti je sudbina zacrtala za ovaj mesec... Saznaj, nasmej se i preporuči i drugima da se nasmeju – jer tako je lakše!

  • Muškoskop jul 2010

    Misliš da se sve dešava onako kao si zamislio? Ne budi smešan zvezde su krive za sve. Otrkij šta su ti ovog meseca skuvale na tvom nepoverljivom nebu - pa onda kaži da sudbina ne postoji! Pročitaj Muškoskop i zabavi se, ne mora sudbina uvek biti ozbiljna!