BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily TOUCH prostirka

Photo
Video
-55%
 • CoolFlex® pena
 • 7 zona potpore
 • Poboljšana prozračnost
 • Periva navlaka
Mlily TOUCH prostirka

Cena: Od 15.499,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 6.974,55 din. Već od

Club5*: 6.625,82 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko
 • CoolFlex® pena
 • 7 zona potpore
 • Poboljšana prozračnost
 • Periva navlaka
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® TOUCH naddušek dizajniran je da omogući udobno i relaksirajuće iskustvo spavanja, obezbeđujući odgovarajuću potporu telu neophodnu za dobar san. Ovaj veoma praktičan i multifunkcionalan proizvod veoma se lako može ponovo urolati, tako da ga možete uvek imati sa sobom kada god vam je potreban dobar odmor i regnerišući san.

03 MLILY® TOUCH naddušek CoolFlex® pena 7 zona potpore Poboljšana prozračnost Periva navlaka

Dar prirode u službi dobrog sna

Tkanine obogaćene Grafenom proizvod su inovativne tekstilne tehnologije koja omogućava materijalu da dinamički reaguju na telesnu toplotu.

Navlaka MLILY® TOUCH naddušeka, obogaćena Grafenom koga sa pravnom nazivaju “čudesnim materijalom“, pružiće idealnu barijeru između vaše kože i podloge i omogućiti da se temperatura vašeg tela na prirodan način prilagođava spoljašnjim faktorima.

Tkanine obogaćene grafenom veoma su izdržljive,  pomažu u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališu neprijatne mirise i stvaraju svežu i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san. Navlaka MLILY® TOUCH naddušeka proštepana je slojem koflina kako bi vaš naddušek bio još udobniji i pružio vam savršen odmor i opuštanje iz noći u noć.

GRAPHENE

Odgovara svim tipovima tela i položajima spavanja

MLILY® TOUCH naddušek zbog svoje strukture i materijala od kojih je izrađen savršeno se prilagođava konturama tela, ublažavajući tačke pritiska i pružajući udobnost koja vam omogućava da spavate u svom najprirodnijem položaju tokom cele noći.

MLILY® TOUCH naddušek CoolFlex® pena 7 zona potpore Poboljšana prozračnost Periva navlaka 0341 1300

CoolFlex® pena je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva. Njena „otvorena ćelijska struktura“ omogućava visoku elastičnost i optimalan nivo podrške, pa se naddušeci izradjeni od ove pene mogu svrstati u naddušeke sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima.  Ova pena distribuira pritisak preko cele podloge, tako da pomaže da se spreči prenos pokreta do osobe pored koje spavate. Zahvaljujući odličnoj prozračnosti omogućava pojačanu cirkulaciju vazduha i vlage i vraća svoj originalni oblik odmah posle kompresije. 7 različitih zona udobnosti jezgra pružiće ciljanu podršku i vrhunsku udobnost.
Elastičnost CoolFlex® pene produžava životni vek dušeka – što je pena elastičnija, udobnost je dugotrajnija.

Idealna termoregulacija

Tek kada je temperatura na sniženom nivou i ova idealna temperatura ostane ujednačena tokom noći, telo može da dobije komfor koji mu je potreban za dubok i regenerativni san. Toplotna provodljivost grafena čini ga veoma efikasnim u odvajanju toplote i odvođenju toplote od tela kako bi se održala ugodna temperatura za spavanje tokom cele noći.

Poboljšana prozračnost

Inovativna CoolFlex® pena obezbeđuje povećanu prozračnost koja igra važnu ulogu kada je u pitanju kvalitet sna:

 • poboljšana prozračnost i ventilacija doprinose nižoj temperaturi (apsorbcijom viška toplote izbegava se pregrevanje) stvarajući na taj način idealnu mikroklimu tokom noći
 • bolja ventilacija obezbeđuje suvo i svežije okruženje za spavanje, što doprinosi boljoj higijeni
 • bolja prozračnost produžava životni vek naddušeka i omogućava da duže i bolje spavate

Jednostavno i lako za održavanje

Svi MLILY® naddušeci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Veoma je meka, prijatna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje pa samim tim veoma laka za održavanje. Jednostavno i praktično održavanje higijene naddušeka omogućiće da vaš krevet dugo ostane čist i svež.

MLILY® TOUCH naddušek CoolFlex® pena 7 zona potpore Poboljšana prozračnost Periva navlaka_0381

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš naddušek, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene da budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

Naša odgovornost

Svi naši proizvodi su stekli sve potrebne sertifikate, uključujući CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnoge druge. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

SVI NAŠI NADDUŠECI SU UROLANI/VAKUUM PAKOVANJE – za maksimalnu zaštitu, lakši transport i minimalan uticaj na životnu sredinu.
– Obim smanjen za 90%
– Praktično skladištenje, transport i isporuka
– Higijensko vakumirano pakovanje
– Paket se može vrlo lako i bez doplate odneti kući
– Kada se dušek raspakuje, potrebno je sačekati od 24h do 48h da se proizvod dekompresuje u potpunosti, kako bi dobio svoj prvobitni oblik i karakteristike

Zaljubite se u naše naddušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

2 godine garancije  45 dana probni period za online kupovinu

 

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice