BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Nameštaj

PREOBRAZITE SVOJU SPAVAĆU SOBU

Stvorite sopstvenu oazu za spavanje sa elegantnim, funkcionalnim i kvalitetnim nameštajem koji omogućava različite kombinacije i boje, u skladu sa vašim željama i ukusom.

Sortiraj po Filtriraj po

18 Proizvod(a)

Zatvori

18 Proizvod(a)

Zatvori

Savršen Dormeo nameštaja za svaku spavaću sobu

Pretvorite svoju spavaću sobu u oazu odmora.


Kvalitetan i dekorativan nameštaj je jedna od glavnih stvari koje doprinose udobnosti, osećaju potpune opuštenosti i uživanju u domu.


Dormeo u svojoj ponudi ima izuzetno kvalitetan nameštaj jednostavnog i elegantnog dizajna koji se lako uklapa u različite stilove i doprinosi modernom izgledu prostora u kojem provodite najdragocenije vreme tokom dana.


Poseban akcenat je na krevetima, koji su napravljeni od kvalitetnih materijala, dostupni u različitim veličinama i obezbeđuju savršen izgled spavaće sobe. Čvrsta konstrukcija se brine o maksimalnoj stabilnost i odličnom protoku vazduha, tako da je dušek uvek optimalno provetren i suv.


Drvene letvice kao podloga za dušek - omogućavaju da svaki Dormeo dušek bude idealan spoj fleksiblinosti i čvrstine i obezbeđuju ergonomski položaj tela.


Posedan dodatak za uživanje i ambijent predstavlja sklopiva fotelja napravljena od materijala koji se lako suši. Vrlo ju je lako postaviti i ukloniti u bašti, na terasi, na izletu ili u stanu. Idealna je za sve one kojima je potrebna dodatne udobnost.


U asortiman nameštaja stalno uvrštavamo nove komade, za enterijer i eksterijer. Pratite nas, ulepšajte i uredite svoj dom uz Dormeo kvalitet.


Učinite prostorije u kojima provodite vreme odmora ili pak svoju terasu i dvorište savršenim mestom za odmor i podarite svojoj porodici ili gostima oazu savršenog mira i opuštanja. Dormeo nameštaj je onaj poseban dodatak odmoru za koji niste ni znali da vam je potreban!