BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Onezip podesivi klasičan jastuk

Prvi ostavite komentar o ovom proizvodu
ID: 110083647 SKU: 110083647
Photo
Video

Klasični jastuk Dormeo Onezip je podesivi jastuk koji vam omogućava da spavate odlično svake noći. Jastuk se može mašinski prati na 60°C. Dostupan u dimenziji 45x65cm.

Onezip podesivi klasičan jastuk
5.499,00 din.
Proizvod je na stanju. Procenjeno vreme isporuke 3 do 5 radnih dana.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko

Klasični jastuk Dormeo Onezip je podesivi jastuk koji vam omogućava da spavate odlično svake noći. Jastuk se može mašinski prati na 60°C. Dostupan u dimenziji 45x65cm.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Udobniji san je na samo klik od vas

Klasični jastuk Dormeo Onezip je jastuk podesiv koji vam omogućava podešavanje visine, čvrstine i, na kraju, nivoa udobnosti vašeg jastuka kako biste postigli najbolji mogući san svake noći. Jednostavnim zatvaranjem ili otvaranjem patent-zatvarača na bočnim stranama jastuka Onezip možete ga prilagoditi željenom nivou udobnosti. Odličan je za svaki položaj spavanja - bilo da spavate na leđima, boku ili trbuhu.

Napravljen od naprednih i izdržljivih materijala

Jastuk Onezip napravljen je korišćenjem naprednih mikrovlakana vlakna, kao i visoko upijajućih, izdržljivih i biorazgradivih materijala, koji će vaš jastuk učiniti uvek svežim, suvim i udobnim tokom cele noći i tokom cele godine, bez obzira na vaš stil spavanja.

Bočne strane jastuka Onezip obložene su materijalom AirX Sistem - koji obezbeđuje optimalnu cirkulaciju vazduha, kao i mekim i visoko upijajućim bambusovim viskoznim vlaknima koja daju Onezip jastuku neverovatna svojstva regulacije temperature. To ga čini savršeno pogodnim za upotrebu tokom cele godine. Takođe, on ima veću snagu apsorbovanja vlage od pamuka. Sve to vam omogućava da imate suvlje i zdravije uslove za spavanje, tako da se nikad nećete probuditi okupani znojem.

Bambusova vlakna su najodrživiji resurs i 100% biorazgradiv način za postizanje neverovatne mekoće. Tako možete biti sigurni da je vaš jastuk i ekološki prihvatljiv.

Karakteristike i uputstva za pravilno održavanje

Dimenzije: 45cm x 65cm

Održavanje jastuka:

Jastuk onezip je vrlo lagan za održavanje i može se u potpunosti oprati u mašini, na 60°C, kao i sušiti u mašini za sušenje veša. Da se ​​ne bi gužvao, nakon pranja je potrebno protresti jastuk i ovu proceduru bar još jednom ponoviti tokom sušenja. Uvek proverite da li je jastuk potpuno suv pre upotrebe. Jastuk ne peglajte, ne koristite hemijsko čišćenje i ne izbeljujte.

Tehničke informacije
Dormeo linija Vitality
Dormeo program za spavanje

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice