BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

MLILY AIR JASTUK

Prvi ostavite komentar o ovom proizvodu
ID: 110082838 SKU: 110082838
Photo
Video
-60%
.
MLILY AIR JASTUK

Cena: 5.999,00 din.


Akcijska cena: 2.399,60 din.

Club5*: 2.279,62 din.
Proizvod je na stanju. Procenjeno vreme isporuke 3 do 5 radnih dana.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko
.
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

SAVRŠENO SE PRILAGOĐAVA KONTURAMA TELA

MLILY® AIR jastuk, sačinjen od pahulja memorijske pene, savršeno se prilagođava individualnim konturama tela spavača, obezbeđujući idealnu podršku za vrat i glavu. Pahulje memorijske pene, u jezgru jastuka, ravnomerno raspoređuju pritisak, sprečavajući stvaranje kritičnih tačaka koje mogu izazvati neprijatan bol i osećaj ukočenosti. Usitnjena memorijska pena omogućava bolju cirkulaciju vazduha i izuzetnu prozračnost, stvarajući neprijateljsko okruženje za rast mikroorganizama i pružajući dugotrajnu udobnost.

MLILY® AIR jastuk
AirCell® memorijske pahulje smanjuju mogućnost bola i ukočenosti, pružajući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i osećaj opuštenosti.
MLILY® AIR jastuk
Meka SEAQUAL™ presvlaka doprinosi zaštiti životne sredine. Dodatno, veoma je prijatna na dodir, udobna i izdržljiva.
MLILY® AIR jastuk
Navlaka koja se može skinuti i prati.
MLILY® AIR jastuk
Odličan izbor za sve koji spavaju na leđima i boku.
MLILY® AIR jastuk

AirCell® memorijska pena

AirCell® memorijska pena poznata je po svom efektu "sporog povratka", prilagodljivosti obliku tela i smanjenju prenosa pokreta tokom spavanja. Ravnomerno raspoređuje pritisak I može da spreči bol i ukočenost, pružajući maksimalnu udobnost i podršku za miran, neometan san. Njena "otvorena struktura ćelija" poboljšava protok vazduha i prozračnost.

MLILY® AIR jastuk

Štitimo našu planetu čak i dok spavamo

Navlaka sadrži SEAQUAL™ vlakna, recikliranu plastiku i boce koje se vade iz mora I okeana. Na taj način doprinosimo spasavanju morskog sveta i obnavljanju ravnoteže u okeanima.

Ovaj proces dobijanja SEAQUALTM vlakana omogućava nam da stvaramo visokokvalitetna, trajna vlakna iz recikliranih polimera, koja se zatim koriste za izradu navlaka za jastuke.

Materijal navlake je pleten i vrlo mekan u dodiru sa kožom, kao i kontinuiranu cirkulaciju vazduha, doprinoseći hladnijem i svežijem okruženju za spavanje.

MLILY® AIR jastuk

Izvanredna prozračnost

Zahvaljujući izuzetnim osobinama i "otvorenoj strukturi ćelija", memorijska pena poboljšava cirkulaciju vazduha i prozračnost unutar jastuka. Na taj način stvara se okruženje koje nije pogodno za rast mikroorganizama. Dodatno, redovnim pranjem navlake i prozračnog jezgra, možete biti sigurni da će vaš jastuk biti svež, mirisan, dugotrajan i zaštićen od bakterija.

MLILY® AIR jastuk

Jednostavan i lak za održavanje

Ovaj jastuk ima navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i može se prati u mašini na 40°C. Ona je mekana, nežna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje, što olakšava održavanje.

MLILY® AIR jastuk

Posvećeni kvalitetu i odgovornosti

Imamo sveobuhvatne sertifikate kao što su CertiPUR® i OEKO-TEX®, što odražava našu posvećenost najvišim industrijskim standardima širom svetskog tržišta za proizvodnju penastih materijala.

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice