BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

DORMEO PREMIUM OCTASMART PROSTIRKA

Photo
Video
Prostirka Dormeo Octasmart Premium deo je nove Octasmart kolekcije. Ova generacija prostirki pretvoriće bilo koju površinu u udobno mesto za spavanje. Jezgro prostirke napravljena je od Ecocell® pene i sloja Octaspring® pene za poboljšanu prozračnost i jedinstvenu zonsku potpore. CleanEffect® Lite tretman u navlaci pruža dodatnu antibakterijsku i antimikrobnu zaštitu. Visina prostirke je 7 cm.
DORMEO PREMIUM OCTASMART PROSTIRKA
Od 28.499,00 din. Već od
Club5*: 27.074,05 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko
Prostirka Dormeo Octasmart Premium deo je nove Octasmart kolekcije. Ova generacija prostirki pretvoriće bilo koju površinu u udobno mesto za spavanje. Jezgro prostirke napravljena je od Ecocell® pene i sloja Octaspring® pene za poboljšanu prozračnost i jedinstvenu zonsku potpore. CleanEffect® Lite tretman u navlaci pruža dodatnu antibakterijsku i antimikrobnu zaštitu. Visina prostirke je 7 cm.
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

POTPORA I UDOBNOST – ZA POBOLJŠAN KVALITET SNA

Evo samo nekih od karakteristika Dormeo Octasmart Premium prostirke:

 • Ecocell® pena drži kičmu u pravilnom položaju
 • Octaspring® sloj s vrhunskom 3D prilagodljivošću i naprednom prozračnošću
 • 3 zone udobnosti – uklanjaju pritisak s leđa, kukova i ramena
 • Mogućnost korištenja u otvorenom i na zatvorenom prostoru
 • Nema prenošenja pokreta
 • Prostirka će bilo koju površinu pretvoriti u najudobniju površinu za spavanje
 • Ukupna visina 7 cm
 • CleanEffect® Lite antibakterijski i antimikrobni tretman u navlaci
 • AirX sastav čini mrežasta tkanina oko prostirke za bolju prozračnost
 • Octaspring® sloj doprinosu boljem protoku vazduha i povećava termoregulaciju
 • Navlaka se može skidati i prati

OCTASPRING® SLOJ

Octaspring® tehnologija je patentirana opruga od pene – prva istinska inovacija u industriji pena u zadnjih 20 godina. Ova jedinstvena tehnologija kombinuje potporu i udobnost pene sa funkcionalnošću opruga, koristeći pritom 50% manje materijala.

Opruge od pene postavljene su individualno i pomeraju se trodimenzionalno, što rezultira poboljšanom raspodelom težine, rasterećenjem pritiska i udobnošću. Opruge različite gustoće mogu se koristiti u istom sloju za stvaranje ciljanih zona, što povećava udobnost i produžava živitni vek slojeva.

Glavna prednost – vrhunska 3D prilagodljivost 8 potpornih oslonaca osigurava 3D prilagođavanje u obliku i funkcionalnosti. Svaka opruga se prilagođava konturama i pokretima vašeg tela u svim položajima spavanja – na boku, leđima ili stomaku.

ECOCELL® PENA

Ecocell® je visokokvalitetna pena nove generacije dizajnirana kako bi pružila savršenu potporu za vreme sna. Ecocell pena je elastična s trodimenzionalnom strukturom, što omogućava bolji protok vazduha i odlične tačke prilagođavanja. Zahvaljujući vrhunskom protoku vazduha, osigurava da vasa prostirka ostane sveža i bez neprijatnih mirisa. Elastična struktura Ecocell® pene prilagođava se stukturi vašeg tela.

CLEANEFFECT® LITE TRETMAN

CleanEffect® Lite antibakterijski i antimikrobni tretman u navlaci pruža dodatnu zaštitu i higijenu. Osiguarava da prostirka ostane sveža i sprečava mogućnost razvoja neprijatnih mirisa.

Stotine džepića ugrađenih u navlaci pružaju osećaj spavanja na kao na oblacima. Doprinose dodatnoj svežini i omogućavajući boji protok vazduha i pomaže da se reguliše telesna temperatura tokom noći.

AirX sastav na bočnim stranama pospešuje prozračnosti prostirke. Donja strana navlake ima tačkice protiv klizanja, koje osiguravaju da prostirka ostane na mestu.

3 zone udobnosti za poboljšanu ergonomiju - različiti delovi prostirke imaju zone potpore kako bi kičma bila u pravilnom položaju. Različite zone u prostirci znače odgovarajuću potporu, što na kraju znači prirodniji i bolji san.

Idealno za osobe koje spavaju na sofama ili drugim neudobnim površinama za spavanje, za osobe koje žive u malim stanovima i trebaju rešenje za goste koji odluče prespavati, za osobe koje traže jednostavno rešenje na putovanjima (u kamp kućicama, poseti prijateljima, u vikendicama…), za studente koji spavaju u studentskim domovima, a može se koristiti i kao podloga za vežbanje.

Tehničke informacije
Dormeo linija Harmony
Dormeo program za spavanje

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice