BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Dormeo IMemory Silver dušek

Photo
Video
-20%

iMemory Silver je 3-zonski, hipoalergijski dušek. Reverzibilno jezgro ima tvrđu i mekšu stranu i pruža 4 opcije izbora tvrdoće dušeka. Odličan je za sve stilove spavanja. Navlaka je od meke memorijske pene i može se prati. Visina: 18cm. 

Dormeo IMemory Silver dušek

Cena: Od 41.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 33.599,20 din. Već od

Club5*: 31.919,24 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko

iMemory Silver je 3-zonski, hipoalergijski dušek. Reverzibilno jezgro ima tvrđu i mekšu stranu i pruža 4 opcije izbora tvrdoće dušeka. Odličan je za sve stilove spavanja. Navlaka je od meke memorijske pene i može se prati. Visina: 18cm. 

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

60 NOĆI BEZ RIZIKA

Isprobajte svoj Dormeo dušek kod kuće 60 noći. Ukoliko Vam ne odgovara, vraćamo Vam novac. Šta tačno predstavlja test 60 noći?

How does XX night trial work?

Pružamo Vam 60 noći da isprobate Dormeo dušek. Probni period počinje od dana kada preuzmete dušek. Ukoliko Vam ne odgovara - kontaktirajte nas na putem email:rs.info@dormeo-home.com ili putem broja telefona 021 4892 619 i mi ćemo Vam vratiti 100% iznosa u najbržem roku.

Give your body time to adjust!

S obzirom na potrebno vreme za koje je potrebno uračunati i dostavu i preuzimanje, molimo sve kupce da isprobaju barem 30 noći na svom novom dušeku pre nego što započnu proces povraćaja ili zamene kako bi njihova tela imala dovoljno vremena da se prilagode neverovatnoj podršci i udobnosti koju Dormeo dušeci pružaju!

10 GODINA GARANCIJE NA DUŠECIMA

Naš dušek je napravljen da dugo traje. To govori 10 godina garancije. Stojimo iza kvaliteta naših dušeka.

Šta radimo sa vraćenim dušecima?

Recikliramo ih ili doniramo dobrotvornim organizacijama, zavisno od razloga vraćanja i stanja dušeka (neispravan ili ne).

Niste zadovoljni i želite da vratite svoj Dormeo dušek?

Kontaktirate nas putem email: rs.info@dormeo-home.com ili putem broja telefona 021 4892 619 i u skladu sa dogovorom u što kraćem vremenskom periodu vratićemo vam nova i način na koji treba dostaviti povrat robe.

Potrebne su vam dodatne informacije? Proverite garanciju.

 • 60 NOĆI BEZ RIZIKA

  Prodavnica ne poznaje vašu spavaću sobu. Isprobajte svoj dušek 60 noći,a ukoliko niste zadovoljni vraćamo Vam novac.

 • 10 GODINA DODATNE GARANCIJE

  Pružavo Vam 10 godina garancije. To je 3.650 jutara buđenja i spremnosti da zagrlite dan.

DUŠEK BEZ RIZIKA - 4U1 DUŠEK NUDI 4 OPCIJE TVRDOĆE

PRILAGODLJIVA PODRŠKA

Dušek od 18cm ima jedinstveni sistem 4u1 za prilagođavanje potrebne tvrdoće (mekša ili tvrđa strana). Napravljen od visokokvalitetne Ecocell® pene i Memorijske pene, osiguraće vrhunsku udobnost i besprekorno prilagođavanje konturama vašeg tela i kičme za miran i kvalitetan san.

PRILAGODLJIV

Sa dvostrukim obrtnim jezgrom unutar jedne navlake (za širinu od 160 cm i naviše): Savršen za parove, jer pruža prilagodljivu tvrdoću (mekšu i tvrđu stranu), oslobađa tačke pritisak i eliminiše prenos pokreta između strana.

PROZRAČAN

Dušek pre svega obezbeđuje prozračnost putem otvorenih ćelijskih struktura Ecocell® i Memorijske pene. Ovaj inovativni dizajn osigurava efikasni protok vazduha, održavajući suvo i higijensko okruženje za spavanje, ključno za osvežavajući noćni san.

HIGIJENSKI

Navlaka dušeka se skida i periva u mašini, obogaćena CleanEffect® tretmanom i srebrnim protkanim vlaknima, koja odbijaju prašinu i pružaju zaštitu protiv bakterija, grinja i neprijatnih mirisa.

SAZNAJTE VIŠE O DORMEO IMEMORY SILVER DUŠEKU DA BISTE BILI SIGURNI DA JE PRAVI DUŠEK ZA VAS

NAMENJENO

Pojedincima koji traže potpunu kontrolu nad tvrdoćom i udobnošću dušeka, bilo da spavaju sami ili sa partnerom.

ONIMA KOJI TRAŽE PERSONALIZOVANU UDOBNOST

Dormeo iMemory Silver dušek, prilagođen za personalizovan san, ima sistem 4u1 koji nudi četiri različite opcije tvrdoće. Kombinacija Ecocell® i Memorijske pene, prilagođava se konturama tela, osiguravajući jedinstven i udoban san. Veoma lako okrenite jezgro iMemory Silver i promenite ugođaj za različite nivoe tvrdoće - birajte između manje tvrde i vrlo tvrde opcije.

PAROVI SA RAZLIČITIM POLOŽAJIMA ZA SPAVANJE

Dvostruko obrtni dizajn jezgra dušeka čini ga idealnim izborom za parove. Sistem 4u1 nudi prilagođavanje željene i potrebne tvrdoće (mekšu ili tvrđu stranu) na svakoj strani dušeka, garantujući da oba partnera mogu uživati u odgovarajućem nivou udobnosti i podrške. Različita jezgara eliminišu prenos pokreta, omogućavajući miran i kvalitetan san.

PATITE OD ALERGIJA?

Dušek ima navlaku obogaćenu CleanEffect® tretmanom i srebrnim premazanim vlaknima, pružajući zaštitu od grinja, bakterija i neprijatnih mirisa. Ovo je posebno znači za osobe koje pate od alergija ili sa osetljivom kožom. Dodatno, navlaka se može skinuti i oprati što dodatno pomaže u održavanju čistog i higijenskog okruženja za spavanje.
Dormeo iMemory Silver Mattress
 • 1 Gornja navlaka obogaćena Cleaneffect® tretmanom i srebrnim premazanim vlaknima
  Gornja navlaka obogaćena Cleaneffect® tretmanom pruža efikasnu zaštitu od grinja, bakterija i mikroorganizama, osiguravajući higijensko mesto za spavanje. Srebrna vlakna odbijaju prašinu, osiguravajući higijenu, antimikrobno dejstvo i prirodnu svežinu.
 • 2 2 cm iMemorijske pene utkane u presvlaku
  2 cm sloj memorijske pene utkane u presvlaci prilagođava se konturama vašeg tela. Pruža optimalnu udobnost, podršku i oslobađanja tačke pritiska, osiguravajući pravilno držanje vaše kičme za miran i kvalitetan san.
 • 3 7,5cm mekana Ecocell® narandžaste pene
  Najmekši sloj u ovom dušeku, za one koji preferiraju mekši osećaj. Napravljen je od visoko elastične Ecocell® pene koja povećava osećaj udobnosti i podrške. Ovaj sloj pruža prilagođenu udobnost, sa elastičnom 3D ćelijskom strukturom punom sitnih, vazduhom ispunjenih ćelija koje se prilagođavaju obliku i težini vašeg tela.
 • 4 7,5cm čvršća Ecocell® plava pena
  Najčvršći sloj u ovom dušeku, za one koji preferiraju čvršći osećaj. Napravljen je od čvrste, ali visoko elastične Ecocell® pene koja povećava osećaj udobnosti i podrške. Ovaj sloj pruža prilagođenu udobnost, sa elastičnom 3D ćelijskom strukturom punom sitnih, vazduhom ispunjenih ćelija koje se prilagođavaju obliku i težini vašeg tela.
 • 5 3 zone
  Inovativne 3 zone Dormeo Imemory Silvera poboljšavaju udobnost spavanja. Strategijski postavljene na odgovarajući položaj osiguravaju savršeno prilagođavanje vaše kičme, pružajući podršku celom telu i sprečavajući neprijatne tačke pritiska za miran i kvalitetan san.
 • 6 Navlaka koja seskida i pere uz pomoć rajsferšlusa i 4 ručke
  Održavajte higijenu bez napora sa navlakom koja se može skinuti i oprati na 30°C. Dodatno, bočne navlake su opremljene sa dve ručke na svakom dugom delu, što omogućava lako nošenje i prevrtanje dušeka.

Pređite mišem nad Dodirnite na ? za detajle o proizvodu.

KAKAV JE OSEĆAJ?

Dormeo Imemory Silver Dušek pruža vrhunski nivo prilagođavanja, omogućavajući vam da podešavate tvrdoću i eliminišete tačke pritiska prema vašim preferencama.

TVRDOĆA
Možete prilagoditi tvrdoću na 4 različita načina okretanjem i rotiranjem Dormeo iMemory Silver dušeka. Jezgro je dvostrano: sa mekšom narandžastom i čvršćom plavom stranom Ecocell® pene. Takođe, navlaka se može okrenuti: sa jedne strane, navlaka ima ušivenu memorijsku penu za dodatnu mekoće i udobnosti.
1 5 10
OSLOBAĐANJE PRITISKA
Možete prilagoditi potrebama oslobađanja pritiska okretanjem vašeg 4-u-1 Dormeo iMemory Silver dušeka. Za veće potrebe oslobađanja pritiska, navlaka treba da ima memorijsku penu na gornjoj strani dušeka. Na taj način, dušek se više prilagođava i oslobađa više pritiska.
1 5 10
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Dormeo iMemory Silver Dušek ocenjen je sa 9. Inovativni dizajn prozračnosti nove generacije Ecocell® pene pruža odličan protok vazduha.
1 5 10
Dormeo iMemory Silver Mattress

4 različita načina prilagođavanja tvrdoće

Na osnovu 20 godina iskustva, stručnjaci za spavanje su razvili strukturu dušeka na tako pametan način da će se savršeno prilagoditi vašem telu u bilo kojem položaju. Možete okrenuti dušek tako da odgovara vašim individualnim potrebama za tvrdoćom i podrškom.

 • Dvostrano jezgro: od dna ka vrhu: sa mekšom narandžastom i čvršćom plavom stranom Ecocell® pene.
 • Obostrana navlaka: sa jedne strane navlaka ima utkanu iMemory penu za dodatnu mekoću i udobnost.
Dormeo iMemory Silver Mattress

IDEALNO ZA PAROVE

Zbog svoje 4u1 kombinacije, ovo je zaista savršen dušek za parove. Bez obzira na to koliko se razlikujete po veličini i težini, ili kakve posebne potrebe i performanse imate, sada oboje možete uživati u dobrom snu bez kompromisa.

 • Dušek od širine 160 cm ima dvostruko obostrano jezgro unutar jedne navlake. Na taj način neće biti praznine između vaših strana, ali istovremeno, svako može spavati na najprikladnijem dušeku za njih.
 • Dodatno, zbog odvojenih jezgara, neće biti prenosa pokreta. Omogućavajući vam dobar i kvalitetan odmor koji će vas pružiti kvalitetan i zdrav san.
Dormeo iMemory Silver Mattress

OSLOBODITE SE ALERGIJA SA CLEANEFFECT®

Zahvaljujući tretmanu CleanEffect®, navlaka dušeka pruža higijensku površinu za spavanje koja štiti vaše zdravlje.

 • Dušek sa CleanEffect® tretmanom, štiti protiv bakterija, antimikroba i grinja.
 • Stvara zaštitnu barijeru protiv alergena, pružajući olakšanje osobama sa alergijama i osetljivom kožom.
 • Eliminiše neželjene mirise, održavajući vaš dušek svežim i čistim. Zbogom neprijatnim mirisima i uživajte u osvežavajućem iskustvu spavanja.
Dormeo iMemory Silver Mattress

Produžite životni vek vašeg dušeka koristeći kvalitetne Dormeo letvice koje će vam pružiti da vaš dušek ostane kao no vi posle 10 godina!

Životni vek dušeka može biti produžen korišćenjem kvalitetnih letvica odgovarajućih dimenzija. To osigurava optimalnu podršku, cirkulaciju vazduha i pravilnu podršku dušeka.

Ako izaberete jedne od naših kvalitetnih letvica, obezbedićete i produžiti životni vek vašeg dušeka od 10 godina!

Kliknite da odaberete odgovarajuće letvice za krevet.

POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO

Vaš novi dušek stići će dostavom vakuumiran, umotan u 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani, što omogućava zaštitu prilikom transporta.

1
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 1

Pažljivo isecite makazama vakum pakovanje, pazeći da ne oštetite unutrašnju zaštitnu Ne koristite nož.

2
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 2

Razmotajte vakuumirani dušek na vaš krevet. Pažljivo secite zaštitni sloj duž ivica i uklonite je.

3
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 3

Ostavite 24-48 sati da se vaš novi dušek potpuno formira.

JOŠ UVEK NISTE SIGURNI? POZOVITE NAS I PROVERITE SAMI.

Ako ne možete da se odlučite da li je ovo pravi dušek za vas, pozovite nas i postavite sva pitanja koja imate. Besplatno ćemo sa vama podeliti informacije, pišite nam na rs.info@dormeo-home.com.

Tehničke informacije
Antibakterijski tretman Da
Dormeo linija Vitality
Dormeo program za spavanje
Dvostruko jezgro Da
Jezgro koje se okreće Da
Materijal Antibakterijski tretman, Ecocell® pena, Memorijska pena
Memorijska pena Da
Periva navlaka Da
Tvrdoća Mek, Tvrd
Visina 18 cm
Zone jezgra 3

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice