BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Dušeci

Dušeci

Pronađite svoj dušek iz snova i probudite se naspavani. Od pene do Octaspring opruga!

Sortiraj po Filtriraj po

Nema proizvoda koji se podudaraju sa izborom.

Ukloni sve

Dušeci Dormeo su mesto gde se najlepše spava

Dormeo ima u ponudi dušeke koji imaju ergonomska i anatomska svojstva, idealne za svaki položaj spavanja. Svaki dušek iz našeg asortimana ima antialergijsku i antibakterijsku zaštitu. Stoga ih toplo preporučujemo posebno onima koji imaju problem sa astmom, hroničnim bronhitisom ili alergijom na prašinu i grinje, kao i svima koji žele da spavaju na zdravoj i bezbednoj podlozi.


Želite da se konačno naspavate? Na pravom ste mestu! Odaberite tvrđi, mekši ili univerzalni dušek koji će vašem telu pružiti idealnu potporu i obezbediti udobnost koja vodi čvrstom i kvalitetnom spavanju.


U asortimanu imamo dušeke koji u svom jezgru imaju i sloj memorijske pene, koja omogućava vrhunsko opuštanje celog tela. Memorijska pena reaguje na toplotu, te se pod uticajem temperature tela oblikuje upravo prema vašim konturama.


Za one kojima je luksuzan odmor preko potreban, Dormeo ima u ponudi dušeke sa jezgrom sačinjenim pomoću najnovije nagrađivane Octaspring tehnologije džepičastih opruga – koja oponaša tradicionalno žičano jezgro, ali su opruge napravljene od memorijske pene, za dodatnu udobnost, stabilnost i izdržljivost.


Takođe, tu su i Dormeo dušeci koji imaju Dual Core jezgro, što znači da sami možete odabrati stranu – tvrđu ili mekšu, po svojoj želji i potrebama.


Savršeni i za sve koji imaju problem sa prekomernim znojenjem – jer su svi dušeci sačinjeni od materijala koji obezbeđuju protok vazduha kroz navlaku i jezgro, te je svaka noć uvek prijatna i osvežavajuća za spavanje.


Dormeo dušeci su dostupni u preko 20 dimenzija za singl ili double krevete, te svaki član porodice može imati kvalitetan odmor i vrhunsko spavanje.