BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Zašto je super biti devojčica koja odrasta sa bratom ili više njih?

Ukoliko ste odrasle sa braćom, onda imate problema koje nijedna druga žena ne može da razume. Verovatno ste dobar deo svog odrastanja provele želeći sestru. To je čest slučaj, jer braća često nisu najljubaznija u odnosu prema sestri.

Ipak, odrastanje sa braćom je imalo i gomilu prednosti...

Tatina devojčica

Kao jedina devojčica, uvek ćete biti tatina devojčica. Vaš brat će možda biti majčin sin, ali tata je Vaš. Verovatno ste ga vrteli oko malog prsta, ne?

Nema ukradene/pozajmljene garderobe

Ako ste pod porodičnim krovom bila jedina sestra, verovatno nikada niste morali da brinete za garderobu, cipele ili šminku – tj. da će išta od toga "dobiti noge". Vaša braća su se možda i zabavljala sa svim tim stvarima, ali ih nikada nisu koristili. To je makar jedna od prednosti što ste devojčica.

Uvek se šalite

Čak i sada kada ste odrasla osoba, verovatno se uvek šalite sa bratom i zabavljate jedno drugo. Vaša veza je večita i uvek ćete uživati u društvu brata.

Uvek ste zaštitnički raspoloženi

Ukoliko ste kojim slučajem starija od brata, onda ga verovatno i previše štitite. To se nastavlja i kroz život. Čak i onda kada je on u stanju da savršeno vodi računa o sebi.

Zaštita

Ako imate brata, onda automatski imate i obezbeđenje – 24 sata 7 dana u nedelji. Možda je to obezbeđenje od zlobnog klinca iz komšiluka ili od pauka koji se krije u kupatilu. Šta god da je, uvek možete računati na to da će Vam brat pružiti sigurnost.

Mama Vam je najbolja drugarica

Postoji i posebna veza između mame i jedine ćerke. Ona je posledica toga što ste vas dve jedine žene pod porodičnim krovom, pa morate i da se držite zajedno. Vrlo je verovatno da će to tako uvek i biti.

Uvek ste najlepša

U domu u kom ima više ćerki postoji i dobra doza kompeticije po pitanju toga koja od njih i najbolje izgleda. Kada imate samo braću ili brata, titulu najlepše dobijate po rođenju. Prilično zgodna stvar, ne?

Surogat sestre

Bez sestara u kući, u prilici ste da razvijate prilično snažne odnose sa rođakama i prijateljicama koje će Vam postati kao sestre. To je divna stvar jer dobijate sve prednosti takvog odnosa, a ne morate ništa da delite od Vaših stvar sa njima. Savršeno!

Nema već nošenog

Kada ste jedina devojčica, obično ne morate da oblačite ono što je neko već nosiš. Iako ste verovatno prilično često „pozajmljivali“ majce od braće, jer su vrlo udobne. Dakle, Vaša garderoba će uvek biti sasvim nova.

Zahvalni ste

Čak i kada ste želeli sestru, uvek ste srećna osoba jer imate brata ili braću. Uvek će Vam biti drago što je on deo Vašeg života, čak i kada Vas bude nervirao. Kome pa i treba sestra kada je već ovako?