BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

5 inspirativnih novogodišnjih odluka za 2021.

2020. je bila teška godina za mnoge od nas. COVID-19 je okrenuo svet naglavačke i poremetio planove širom sveta. Karantini su nas primorali da se povučemo u svoje domove, ograničimo društvene interakcije i mnogo onoga što smo smatrali "normalnim" elementima svakodnevnog života.

Uz 2021. na vidiku, vreme je da se pozdravimo sa ovom košmarnom godinom. Više nego ikad, nova godina predstavlja novi početak. Dok je 2020. stvarno bila teška, ona nas je takođe naterala i da se osvrnemo na naše prioritete. U svetlu skorašnjih dešavanja, postavljanje ostvarivih ciljeva u novoj godini će biti od još većeg značaja. Evo i nekih inspirišućih ideja koje će Vam na tom putu pomoći:

Usredsredite se na porodicu

Za većinu, život je prezauzet. Između posla, studija, kućnih obaveza i društvenog života, može biti zaista teško pronaći vremena za porodicu. 2021. može biti prilika da se porodica stavi na prvo mesto, naročito starije generacije koje često budu zapostavljene dok se mi okupiramo svakodnenicom. Ne gledajte na to kao na obavezu - pokušajte da nađete zabavne aktivnosti koje možete da radite sa svojim roditeljima i dekama i bakama. To će biti sjajna prilika da se sa njima povežete i napravite predivne uspomene.

Usvojite psa

Ako je neko "profitirao" od epske propasti kakva je 2020., to su spašeni psi. Širom sveta su ljudi proglašene karantine iskoristili kao priliku da uzmu i usvoje krznenog druga. Emotivne, mentalne i fizičke koristi posedovanja psa su neverovatne, pa ukoliko ste oduvek mislili o tome da imate psa, što to ne pretvorite u stvarnost ove nove godine. Nećete zažaliti!

Učinite nešto što će poboljašti kvalitet Vašeg života

To može biti renoviranje kuhinje koje odlažete već godinama ili makar bavljenje starim hobijem samo malo više, posvetite se stvarima koje će Vam poboljšati kvalitet života. Možda je vreme da poradite na porodičnom automobilu kako biste putovanja učinili udobnijim ili da kupite novi krevet kako biste partneru i sebi pružili lepše snove. Nemojte odlagati sve te stvari koje imaju potencijal da u Vaš život unesu malo radosti u ova teška vremena.

Putujte unutar granica države

Uz neprekidne promene međunarodnih smernica za putovanja, odmor na daljim destinacijama predstavlja El Doradim, ali to ne znači da ne možete poći na godišnji odmor. Poštedite sebe stresa toga što morate neprestano da se nosite sa promenljivom globalnom situacijom i planirajte putovanja unutar granica svoje zemlje. Uz toliko toga za otkriti blizu kuće, budite turista u svom gradu i zemlji i nađite novo divljenje u stvarima koje vrlo često uzimamo za gotovo.

Izgleda da će ovaj virus sa nama ostati, ali to ne znači da će sve u 2021. biti crno i ružno. Zgrabite vola za rogove i posvetite se tome da Vam sledeća godina bude kao nijedna do sada. Dajte prioritet stvarima koje su bitne, brinite o sebi i mislite van ustaljenih okvira kada su u pitanju novogodišnje odluke i postavljanje životnih ciljeva. Srećno i čuvajte se.

Preuteto sa: https://stacyknows.com/5-inspirational-new-years-resolutions-ideas-for-2021/