BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Prostirke

PROSTIRKE

Odaberite novi nivo udobnosti. Prava prostirka vam pruža mekoću poput jastuka ako je vaš krevet tvrd ili dodaje tvrdoću ukoliko vam je potrebna dodatna podrška.

Sortiraj po Filtriraj po

Nema proizvoda koji se podudaraju sa izborom.

Ukloni sve

Prostirke i naddušeci Dormeo

Često je prostirka baš ono malo što nam je potrebno da imamo savršeno mesto za spavanje. Bilo da je reč o dotrajalom ili neudobnom krevetu, kauču, pomoćnom ležaju, iznenadnim gostima ili putovanju - Dormeo prostirke su tačka na i!


Ne tražite alternativne načine da razmekšate, učvrstite ili poravnate svoj ležaj - prostirka je jednostavno, brzo i efikasno rešenje.


Dormeo vam predstavlja širok asortiman prostirki visine od 3 do 7 cm. Bez obzira da li želite samo da osvežite svoj stari ležaj ili da prespavate u prirodi, uvek ćete imati savršeno udobnu i kvalitetnu podlogu.


Dormeo naddušeci dolaze u čak 11 dimenzija, te su pogodni i za singl i za double krevete. Vrlo lako možete obezbediti dodatnu udobnost spavanja celoj porodici!


Za sve one koji se svako jutro bude sa bolom u leđima zbog loše podloge za spavanje, prostirka je idealno rešenje. Pruža anatomsku podršku celom telu, sa posebnim akcentom na tačke pritiska (glavu, ramena i bokove).


Udobnost je svakom od nas prioritet, zato u jezgru prostirke postoji poseban sloj memorijske pene koja reaguje na temperaturu tela i oblikuje se baš prema vašim konturama. Takođe, memorijska pena obezbeđuje i kompaktnost, kao i čvrstinu, tako da nema bojazni od “upadanja” u ležaj.


Za posebno probirljive, Dormeo nudi i luks prostirku čije jezgro je napravljeno od džepičastih opruga, koje predstavljaju zamenu za metalne opruge, ali nude mongo veću udobnost i bolju potporu telu. Sa druge strane, omogućavaju slobodnu cirkulaciju vazduha tokom cele noći te je spavanje neverovatno osvežvajuće i prijatno.


Navlaka se lako skida i može se prati u veš-mašini, a posebno je tretirana zaštitom koja odbija grinje i sprečava razmnožavanje bakterija – pa se Dormeo prostirke posebno preporučuju i onima koji imaju problem sa alegijom na prašinu i astmom.


Takođe navlake nekih prostirki su posebno obogaćene esencijom Aloe Vere ili zelenog čaja, koji imaju umirujuće dejstvo i pomažu boljem spavanju.


Jednostavno ih je postaviti, ali i odložiti bilo gde. Dormeo prostirka se samo urola i skloni na bilo koji manji prostor.


Ne propustite priliku da spavate zdravo i udobno.